Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hmm most nem vagy egyértelmű
: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
A rendszerkönyvtárba vagy a TC-be?
Amúgy persze, átlaguser sehol ne piszkáljon a rendszerkönyvtárba, se TC-ben, se Windows Intézőben, se máshol, mert úgyse tudja, mit csinál...
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Torrent meghívó kunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robogó, kismotor
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: "Hónapok teltek el úgy, hogy belenéztem volna" Mármint mibe?
Mondjuk sokszor a nem átlaguserek se tudják, annyira összetett egy operációs rendszer működése. Én (mint átlaguser) se szoktam piszkálni rendszerkönyvtárakat (mondjuk kivéve az ilyen System Volume Information meg hasonló baromságokat
), mert tök felesleges. Csak nem értettem, hogy miért emeled ki külön, hogy TC-vel nem érdemes/ildomos...