Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
makoss
üzenetére
Semmiben sem jobb a pro, a 2.0 sima az újabb, de már az is sok éve elavult. Nálam most a színállítás se jó már, de a 60 Hz-re simítás működik. Poresznál tök jó.
Ennek ellenére nem egy jó lejátszó, mozifilmekhez én nem használnám, artifact-ol és csúnyább a képe, mint egy normálisan sync-es monitorra beállított MPC-HC + MadVR kombinációval (K-Lite Codec Pack Full ugyebár, ami ezt tudja).BiP: Szerintem pont ezért nem foglalkoznak már vele, mert a sync-es monitoroknál már eleve nincs az a durva laggolás, mint a 60-asokon. Remélhetőleg ki is kopnak lassan, bár a 24 képkockát is elfelejthetnék végre, semmire sem elég az akciódúsabb jeleneteknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennek ellenére nem egy jó lejátszó, mozifilmekhez én nem használnám, artifact-ol és csúnyább a képe, mint egy normálisan sync-es monitorra beállított MPC-HC + MadVR kombinációval (K-Lite Codec Pack Full ugyebár, ami ezt tudja).