- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66 #52893 üzenetére
Abban nem tudod megnyitni szerkesztésre a filmet, tudnod kell a kezdőpontját és a végpontját a kivágott résznek, és be kell írnod. Egy lejátszóprogiban megnézed. De a felirat miatt próbáld ki a már ajánlott LosslessCut-ot is, írtam, hogy az tud feliratot is, a hangsávval meg hátha szerencséd lesz.
Ha nem AC-3, akkor esélyes, de nem tudom, mikkel kompatibilis.Most beletettem egy másik filmet, ami szintén AC-3, azt meg elfogadta.Meg kivágtam egy részt egy filmből, bekapcsolt "Keyframe cut mode" mellett, mégis kiírta az exportálás végén, hogy a vágási pontok pontatlanok lehetnek.
Meg mi ez az utolsó pont? Ezt tudja valaki? : "Overwrite output setting is disabled and some files might have been skipped."
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest