Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok!
Egy böngészőben látható online tananyagot, ami kb. 100 részből állt, Win 10 alatt rögzítettem a Win + G gombok együttes lenyomása után megjelenő Xbox Game Bar segítségével *.mp4 formátumban.
Tehát van kb. 100db mp4 videóm. Minden egyes *.mp4 videónak az elejéből és végéből le kellene vágni 1-2-10 másodpercet. (amikor indítottam, az előtte lévő bénázást, meg nem biztos hogy időben állítottam le a végén)
Mi az a legegyszerűbb program, amivel ezt megtehetem?Esetleg van olyan speci program, ami képernyőfelvételt készít csak az elindított videókról, az elejétől a végéig, tehát hogy ne kelljen ott ülni a PC előtt, mikor ér véget az adás?
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest