Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha tönkremegy a rendszermeghajtó, akkor pont hasznos, ha előzőleg készült arról mentés és pendrive-on ott van a visszaállító szoftver WinPE/WinRE változata, vagy maga a Windows telepítője a beépített eszköz használatánál, a klónozás pedig megint más dolog

"Én meg elkövettem azt a hibát, hogy 128-as SSD-ről mikor költöztem terásra, akkor az új meghajtón egy 128-as partíciót csináltam a régi mintájára."
Igen, ez valóban hiba volt, meg sehol nincsen az előírva, hogy klónozás, mentésből visszaállítás, vagy akár Windows clean install esetén a usernek előre és fixen particionálni kell a célmeghajtót, nem tudom hol tanítják ezt, amikor teljesen felesleges és értelmetlen...
Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a kötet kiterjesztésének lehetősége, + a Macrium Reflect esetében már a klónozási / visszaállítási művelet megkezdése előtt a célmeghajtóra húzott partíció méretének módosítása.
A Windowsok beépített rendszermentő eszköze helyi lemezekre (belső és külső HDD/SSD), optikai lemezekre (DVD, BD) és hálózati tárhelyre enged menteni és onnan visszaállítani, vagyis cserélhető lemezekre (memóriakártya, pendrive) nem, ennek okán nem meglepő, ha a pendrive-ot nem támogatta a visszaállításnál, sőt normál esetben nem is lehetne azon a mentés, meg amúgy sem javasolt olyan silány flash vackokon tárolni.
Sőt, ilyen alapon más programok sem feltétlen támogatnak a mentés-visszaállítás és klónozás során cserélhető lemezként kezelt flash meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Robogó, kismotor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a