- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Teasüti
üzenetére
Ha tönkremegy a rendszermeghajtó, akkor pont hasznos, ha előzőleg készült arról mentés és pendrive-on ott van a visszaállító szoftver WinPE/WinRE változata, vagy maga a Windows telepítője a beépített eszköz használatánál, a klónozás pedig megint más dolog

"Én meg elkövettem azt a hibát, hogy 128-as SSD-ről mikor költöztem terásra, akkor az új meghajtón egy 128-as partíciót csináltam a régi mintájára."
Igen, ez valóban hiba volt, meg sehol nincsen az előírva, hogy klónozás, mentésből visszaállítás, vagy akár Windows clean install esetén a usernek előre és fixen particionálni kell a célmeghajtót, nem tudom hol tanítják ezt, amikor teljesen felesleges és értelmetlen...
Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a kötet kiterjesztésének lehetősége, + a Macrium Reflect esetében már a klónozási / visszaállítási művelet megkezdése előtt a célmeghajtóra húzott partíció méretének módosítása.
A Windowsok beépített rendszermentő eszköze helyi lemezekre (belső és külső HDD/SSD), optikai lemezekre (DVD, BD) és hálózati tárhelyre enged menteni és onnan visszaállítani, vagyis cserélhető lemezekre (memóriakártya, pendrive) nem, ennek okán nem meglepő, ha a pendrive-ot nem támogatta a visszaállításnál, sőt normál esetben nem is lehetne azon a mentés, meg amúgy sem javasolt olyan silány flash vackokon tárolni.
Sőt, ilyen alapon más programok sem feltétlen támogatnak a mentés-visszaállítás és klónozás során cserélhető lemezként kezelt flash meghajtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hobby rádiós topik
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Temu
- Élőszereplős rövidfilmet kapott a Resident Evil Requiem
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nagyobb a célmeghajtó tárolókapacitása és emiatt a klónozásnál / visszaállítás különbözet lesz (nem lefoglalt lemezterület), akkor adott utólag a lemezkezelőben a