Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SpaceJam
üzenetére
Hogy idő előtt ez is egy belassult, teletelepített rendszer legyen, amin kitudja hány háttérbe is folyamatosan futó "démonja", meg service-je fogalja a memóriát és a CPU-t a telepített programoknak, mikor még el sincs indítva a program.
Pl. felraktam most a Webex-et (távoktatáshoz kell) és addig ki se lehetett kapcsolni, hogy nem induljon a Windows-al együtt, amíg be nem regisztráltam egy névvel és e-mail címmel (amit a franc se akart és a távokt-hoz nincs is szükség rá), mert a beállításokat sem lehetett enélkül megnyitni.
(Meg pl. most telepítettem rá az Office 365-öt, diák jogosultság keretében, de ahonnan és ahogyan a telepítést végezni kellett, semmit sem lehetett kiválasztani, így felrakta ez egész hóbelebancont a gépre, egy csomó olyan programmal együtt, amik sose kellenének.)
Szóval az ilyenektől is hülyét kapok.
.....
A Paste meg logikus volt, ahogy láttam a Win10-re rábeszélés nyomulását. (Elég lett volna csak egy része, ok az lehet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kabrió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest