Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A legutolsó PowerPoint Viewer támogatja a 2003-as PPT-ket is ill. a 2013-as PPTX-t is. Ezt azért tudom, mert az év elején tettem fel pár versenyzőnek.
Azt, hogy a 2016/2019-es PPTX-t támogatja-e, azt nem tudom biztosan, csak feltételezem, hogy igen (legalábbis az egyszerűbbeket, pl amiben nincs makró kód stb stb)Egy próbát talán megér: PowerPoint Viewer14.0.4754.1000
UI:Azért nem tudom most kipróbálni a 2019-es PPTX-el, mert épp most húzom fel a rendszert egy új vasra, még nincs felpakolva a 2019-es Office...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Jövedelem
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Télbúcsúztató hardvermix
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest