Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Nem akarom megszakítani a diskurzust, mert én is kíváncsi vagyok a KeePass-os okfejtésre, ezért csak egy gyorsat kérdeznék. (én egyébként a sima verziót használom kulcsfájllal, mindent tud, amire szükségem van)
Nekem most olyan programra lenne szükségem, ami képes legyűjteni egy igen nagy méretű (200+ gb) folderben található képfájlok exif adatait, és ezt követően tudok bennük keresni, vagy esetleg sorbarendezni készítési dátum alapján. (fájl dátumok alapján keresni sajnos nem opció, mert pár évvel ezelőtt másolva lett az egész mappa, ezért a régebbi dátumok elvesztek)
mod: lehet találtam is egyet, ExifPro, szerintem meg tudom vele oldani, amit szerettem volna.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest