Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attimanus
csendes tag
Én is most a numpadra próbálgattam, az egésznek a lényege igazából, hogy ki tudom jelölni az összes zenémet, aztán amihez nincs kedvem éppen, azt továbbléptetem egy mozdulattal, közben meg lelövök valakit. Ez a plugin nekem kimarad szerintem, így is szokatlan a kezelőfelület (WMP egyszerű mint a faék, play/pause, next, prev, volume) de már kitanultam nagyjából. Még egyszer köszönöm a segítséged.
Nem is értem a global hotkey miért nincs bent WMP-ben is. Oké, legyen egyszerű meg minden, de azért annak is van határaHogy van ez, 1500kbps zene? Én úgy tudtam 320kbps a max, vagy az csak mp3-nál játszik? Látom ez flac, ott léteznek ilyen bődületes bitsűrűségű zenék? Lehet ám bitang nagy hülyeséget kérdeztem, csak most össze vagyok zavarodva
köszönöm válaszod előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm válaszod előre is