Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attimanus
csendes tag
Én is most a numpadra próbálgattam, az egésznek a lényege igazából, hogy ki tudom jelölni az összes zenémet, aztán amihez nincs kedvem éppen, azt továbbléptetem egy mozdulattal, közben meg lelövök valakit. Ez a plugin nekem kimarad szerintem, így is szokatlan a kezelőfelület (WMP egyszerű mint a faék, play/pause, next, prev, volume) de már kitanultam nagyjából. Még egyszer köszönöm a segítséged.
Nem is értem a global hotkey miért nincs bent WMP-ben is. Oké, legyen egyszerű meg minden, de azért annak is van határaHogy van ez, 1500kbps zene? Én úgy tudtam 320kbps a max, vagy az csak mp3-nál játszik? Látom ez flac, ott léteznek ilyen bődületes bitsűrűségű zenék? Lehet ám bitang nagy hülyeséget kérdeztem, csak most össze vagyok zavarodva
köszönöm válaszod előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm válaszod előre is