- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Én látok.
QuickPic-be nem találtam címkézési lehetőséget és arra való szűrést illetve a képkészítés helyére való szűrést. Ami miatt a QuicPic-et még nem töröltem le az a csatolható felhőtárhely (pl. Flickr). Ha lenne ilyen az F-stop-ba akkor törölném egyből a QuickPic-et, bár lehet így is az lesz a vége.
Igaz, hogy PC-n ott a felhő kliens, de én inkább megszabadítani akarnám a sok fényképtől a gépemet és nem letölteni rá, főleg hogy a laptopban csak egy 120 gigás SSD van. Ezért szeretnék olyan alkalmazást Windows-ra is ami kezel felhőtárhelyeket.Android vs. Windows app-ok
Már miért ne hasonlítsak? Felhasználás szempontjából sok különbség nincs köztük, tekintettel arra, hogy amit Androidon meg lehet csinálni azt meg lehetne csinálni egy Windows alkalmazásban is ha csak a funkcionalitást nézzük. És miért ne lehetne pl. akár egy win32-es képnézegető alkalmazásban is címke vagy geotag szűrő funkció? Márpedig ezeket azt hiszem a Windows fotótár is tudja, csak tudtommal már nem fejlesztik, pedig tetszetős lenne, így jó volna valami alternatíva helyette. (Itt megjegyezném, hogy szerintem eléggé gáz, hogy sok ismert és folyamatosan fejlesztett windows-os képnézegetőben még most sincs jelen pl. a geotag szerinti szűrés, de még dizájnban sem fejlődtek semmit 10+ év alatt, pedig azóta már microsofték feltalálták a menüszalagot, az oldalsávra csukódó menüket, a fejlécre helyezhető ikonokat és a többi...).
Ráadásul egy Android app és egy Windows Store alkalmazás még kinézetben is nagyon hasonló. A jövőben meg biztos lesz olyan képnézegető Windows-ra is mint pl. az F-Stop Media Gallery csak sajnos nem sok ember fejleszt még UWP-s alkalmazásokat.
De pár év és remélhetőleg elmosódnak a különböző platformok közötti határok is.
Köszi a linkeket, kipróbálom.

És bocs a hosszú offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jövedelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

QuickPic-be nem találtam címkézési lehetőséget és arra való szűrést illetve a képkészítés helyére való szűrést. Ami miatt a QuicPic-et még nem töröltem le az a csatolható felhőtárhely (pl. Flickr). Ha lenne ilyen az F-stop-ba akkor törölném egyből a QuickPic-et, bár lehet így is az lesz a vége.
De pár év és remélhetőleg elmosódnak a különböző platformok közötti határok is.