- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
ok, tudom, de ez csak egy példa volt. de néha gyorsabb, ha csak egy kicsit kell mozdítani. és ez egykezes.
amúgy képnézegető, széles weboldal, kinagyított doksi sok esetben jó, ha jobbra-balra is tudok görgetni...egyébként most pár év után újra kipróbáltam, és mégis sikerült beizzítani
egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós kamerák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kuponkunyeráló
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile (ARPG)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

egyfelől annak idején az operával akadt (mert ha fenn volt a progi, az opera a bal klikk+görgetéssel csak balra váltott tabot, bármerre scrolloztam, de úgy látszik azóta azon is javítottak), de win xp kompatibilitással futtatva teljesen jól működik! operával nem akad, a görgetőt megnyomva horizontális görgetésre vált! ennyi kell. igaz, az x-button controllal akad, de azt leszedem.