Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
LonGleY
üzenetére
most hogy hazaértem, újra meglestem az általad ajánlott programot. az előbb én néztem be kicsit...
nem a kötegelt konvertálást nézegettem, hanem (az Xnview-ből kiindulva) csak kijelöltem pár képet és arra próbáltam beállítani a vízjelet. az instrukciók elkerülték a figyelmemet, bocsi
azt majd még a gyakorlat fogja eldönteni véglegesen, hogy mennyire lesz gyors (nem csak én fogom használni), de ez már majdnem teljesen az, amire szükségem van. szóval még egyszer köszönöm

arra nem tudok rájönni, milyen beállítást használjak ahhoz, hogy egy 600 képpont széles logó az álló és a fekvő képeken is jól mutasson...egyelőre most a szélességhez (800 képpont) igazítottam az átméretezést, így viszont az álló képek hosszúsága elég nagy (800x600 lenne az ideális)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XPEnology
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő