- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Könnyű légierő
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Total Commander megkeresi az azonos fájlokat (bővített kereső), lehet választani, hogy névre, méretre, tartalomra.
Utána kilistázza, ami ablakba is tehető, de szerintem az nem várható el, hogy el is döntse a felhasználó helyett, hogy melyikkel, mit kellene csinálni. Én legalábbis nem örülnék, ha összekeverne nekem valamit.
De nem zárom ki, hogy létezhet más program, ami további funkciókkal bír, vagy egyedi szkriptet lehetne írni a feladatra.
(#29425) cascada
Szintén a TC tud könyvtárakat összehasonlítani és szinkronizálni, de itt is a felhasználó döntésén múlik, hogy mit szeretne, vagyis melyik irányba történjen a másolás, felülírás, törlés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest