Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Olyan programot keresek win7/10-re, amivel zenét lehet video alá bevágni. Dobos videokat kezdtem el csinálni, és az alá akarom bevágni a ledobolt számot.
Az első hsz-ben található VSDC Free Video Editor program alkalmas erre a feladatra? Ha nem, akkor tudtok ajánlani másikat? Nem hátrány ha ingyenes, de ha úgy van, akkor fizetőset is ajánlhattok.
Köszi
-
Satyricon
addikt
Te is ezt csináltad! [link] Gondoltam megtréfállak!

Am nyugi, nem vagyok rossz májú, úgy is belinkelem!

Az a lényege, hogy lehet "tanítani" a lejátszót.
És az a legdurvább, hogy tényleg szebb hangzása van a Foobarnak már alap állapotban is, mint a Winampnak! Pedig nyolc évig csak winamp-ot használtam zenelejátszónak, nagyon szerettem! De egy ilyen hangcucchoz szerintem kevés a Winamp.
-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Álljon meg a mehet!
Nem kicsomagolni akarom. Nincs is becsomagolva!
Az érdekelt volna, hogy melyik lejátszónak van jobb hangzása: Winamp vs. Foobar2000. De már kipróbáltam az utóbbit is és rájöttem, hogy az a jobb! Van egy trükk is hozzá, amivel eszméletlen hangzást lehet elérni, de csak akkor, ha nem alaplapi vga-d van. Szerencsére szerencsém van ilyen téren is!
Köszi Neked is a fejtágítást! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hali
Köszi szépen Neked is és Cigam-nak is a segítséget! Kivi vagyok erre a Foobar 2000-re

Akkor gondolom érezhetően jobb a hangzása, mint ha winamp-pal hallgatnám az flac formátumú zenéket ugye?
-
Satyricon
addikt
Üdv uraim!
Ebbe tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Az érdekelt volna, hogy melyik lejátszónak van jobb hangzása: Winamp vs. Foobar2000. De már kipróbáltam az utóbbit is és rájöttem, hogy az a jobb! Van egy trükk is hozzá, amivel eszméletlen hangzást lehet elérni, de csak akkor, ha nem alaplapi vga-d van. Szerencsére szerencsém van ilyen téren is!