Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Olyan programot keresek win7/10-re, amivel zenét lehet video alá bevágni. Dobos videokat kezdtem el csinálni, és az alá akarom bevágni a ledobolt számot.
Az első hsz-ben található VSDC Free Video Editor program alkalmas erre a feladatra? Ha nem, akkor tudtok ajánlani másikat? Nem hátrány ha ingyenes, de ha úgy van, akkor fizetőset is ajánlhattok.
Köszi
-
Satyricon
addikt
Te is ezt csináltad! [link] Gondoltam megtréfállak!

Am nyugi, nem vagyok rossz májú, úgy is belinkelem!

Az a lényege, hogy lehet "tanítani" a lejátszót.
És az a legdurvább, hogy tényleg szebb hangzása van a Foobarnak már alap állapotban is, mint a Winampnak! Pedig nyolc évig csak winamp-ot használtam zenelejátszónak, nagyon szerettem! De egy ilyen hangcucchoz szerintem kevés a Winamp.
-
Satyricon
addikt
válasz
üzenetére
Álljon meg a mehet!
Nem kicsomagolni akarom. Nincs is becsomagolva!
Az érdekelt volna, hogy melyik lejátszónak van jobb hangzása: Winamp vs. Foobar2000. De már kipróbáltam az utóbbit is és rájöttem, hogy az a jobb! Van egy trükk is hozzá, amivel eszméletlen hangzást lehet elérni, de csak akkor, ha nem alaplapi vga-d van. Szerencsére szerencsém van ilyen téren is!
Köszi Neked is a fejtágítást! 
-
Satyricon
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Hali
Köszi szépen Neked is és Cigam-nak is a segítséget! Kivi vagyok erre a Foobar 2000-re

Akkor gondolom érezhetően jobb a hangzása, mint ha winamp-pal hallgatnám az flac formátumú zenéket ugye?
-
Satyricon
addikt
Üdv uraim!
Ebbe tudnátok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Sorozatok
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az érdekelt volna, hogy melyik lejátszónak van jobb hangzása: Winamp vs. Foobar2000. De már kipróbáltam az utóbbit is és rájöttem, hogy az a jobb! Van egy trükk is hozzá, amivel eszméletlen hangzást lehet elérni, de csak akkor, ha nem alaplapi vga-d van. Szerencsére szerencsém van ilyen téren is!