Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

Sziasztok!

Általában meg szoktam találni a megfelelő programokat, de most nem tudom még a megfelelő angol kifejezést se erre, amit akarok. Lehetne tracer, vagy capture vagy nem tudom hogy nevezzem.. chaser... monitor.

Egy hálózati linkfigyelőhöz hasonló programot szeretnék (kb. mint az url snooper), de fájlokra és registryre.

Magyarul: Szeretném ha egy log fájlban a progi kilistázná egy adott időponttól kezdve az összes újonnan létrejött fájlt, fájlmódosítást, új registry bejegyzést és registry módosítást (win xphez kéne), aztán jól jönne még az is ha naplózná, hogy mely fájlt akár másodpercre pontosan mikor módosított meg ilyenek.

Fontos lenne az adott időponttól történő megadás, mert nem duzzadó log fájlt akarok, hanem mindig csak a megadott időponttól kezdett új loggolást.

Képes valamilyen progi erre? Használtatok már ilyet? Szükség volt már ilyesmire?

Módosításnál a konkrétum az nem érdekel, elég ha azt tudom melyik fájl módosult, még akkor is ha ugyanaz maradt a mérete.

Konkrét példa: mondjuk egy adott időponttól bekapcsolom a loggolást és közben telepítek egy progit. Kérdés: mit telepített, hova, mikor, mit túrt a registrybe stb..

Köszönöm, ha valakinek van valami ötlete. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés