Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Olyan ingyenes progit keresek, amivel egy meglévő .mov filet tudok lehetőleg avi-ra (esetleg valami más formátumra átkonvertálni.)
Ötletek?
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek, ami email címeket tud menteni.
Arra gondolok, hogyha pl kapok egy köremailt, aminek én vagyok az egyik címzettje, akkor az összes többi címzett email címét le tudná menteni egy kattintással vagy akár automatikusan.
Tud valaki ilyen programot? -
Zsu_
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
windowsra kéne sajna

-
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki ajánlani ingyenes programot, ami *.mdb fileokat kezel?
(Tehát Microsoft Access helyett kéne valami ingyenes progi) -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem, amivel ha megírok egy emailt, de nem akarom rögtön elküldeni, akkor be tudom állítani, hogy mikor küldje el és akkor a progi automatikusan a megadott időpontban elküldi az emailt.
Tud valaki ilyen programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest