Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
daninet #13094 üzenetére
Nekem simán ment a letöltő program használata (már amennyire a parancssorozás sima lehet...), össze is rakta egy ISMV fájlba.
Csak ennek a lejátszása problémás, a Microsoft Expression Encoder 3-ból nem is elég az ingyenes verzió hozzá.
De szerencsére nem kellett "egyéb megoldásokhoz" folyamodnom, mert eszembe jutott, hogy ez is fent lesz MSDNAA-n.Az MP4-be átkódolásra rákerestem, és csak egy módszert találni "Google-szerte", az mp4splitter-t.
Csak ez nem megy nálam.
Kiír valami hibát (megnézhetem megint, ha kell hogy pontosan mit), és ugyan létrehozza a fájt, de az lejátszhatatlan.
Te mivel, és pontosan hogyan kódoltad át ?Egyébként nektek is ilyen baromi lassú volt a videó letöltése az RTL szerveréről ?
Pedig a netem aztán gyors...
Ez mitől van, és nem lehetne valahogy gyorsabb letöltésre sarkallni ?
Mondjuk ha többmindent töltesz le, akkor gondolom lehet párhuzamosan, több parancssorban több rtldownloader-t indítva, nem ?(#13100) Atapi
Áh köszi, ez a parancssoros megoldás sokat tud könnyíteni a használaton.
Én is gondolkoztam rajta, hogy meg kéne csinálni, de gondoltam elöször el kell navigálni a program mappájába parancsokkal, aztán meg ennek a teszteléséhez meg kellett volna valami parancs, amivel az ablak nem tűnik el a lefutás után.
Korábban csináltam már ilyesmit, de ott úgy rémlik, hogy delay létrehozásához is egy külön programot kellett igénybevennem. Vagy van valami ötleted, hogy ezt a két dolgot ("képernyő megtartása", és delay) hogy lehetne megcsinálni a windowsba (akár csak a Win7-be, ha csak az tudná) épített parancsokkal ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- HP notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest