Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
G Astra-hoz számold hozzá hogy nagyjából 1 liter olajat meg fog kajálni 1000km-enként, ha szerencséd van, csak 6-7 decit. Népítéleten lehet olvasgatni hogy mennyi gond van velük... fater 2007-ben vette újonnan 1.4 Twinport, szinte gurulgat vele nagyon félti. Ennek ellenére már csörög egy kicsit a lánc és neki is elkezdte kajálni az olajat.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_seth_
veterán
Az ég világon semmit sem jelent... a legjobb állapotban lévő autó kipufogó vége is kormos idővel, és ez nem is olyan sok idő...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
soldi3r
veterán
a műszerfal csere nem akkora meló, ezzel a "repedéssel" még nem kell foglalkozni, csak esztétikai hiba, de alaposan megnézném, hogy nem volt e kifli az az autó, mert a visszajelző működése nem garancia a légzsák épségére
(#5536) _seth_, nem mindegy milyen az olaj benne, meglepő módon a szemét gm olajat ritkán fogyasztják az opelek
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
latyak17
tag
szokták mondani olcsó húsnak híg a leve, másrészt aki annyira igénytelen a hirdetésére, hogy nem bírja leírni a km-ert az nem is érdemli meg hogy foglalkozzak vele.
"Régebbi" kocsi egész jól néz ki kár, hogy csak 55 ig van szervizkönyv viszont a km valamennyire hihető hisz a mienkbe is ugyanennyi van és azis 2002es, viszont a futóművet és hasonlókat jól át kell nézni mert véleményem szerint nincs másik olyan város ami ennyire enné az ilyen kopó alkatrészeket mint bpJah és a kereskedőket mellőzd, mert sose lehet tudni hogy nincs-e új kormány esetleg szoknya a váltón, azzal mindent el lehet tüntetni és a kormányon lévő védő is gyanús nekem... Magánszemélynél viszont alkudni kötelező!
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Ne ezen spórolj. Én márkaszervizbe vittem az összes kocsimat, mert ott a legutolsó csavart is felírták. És nem utolsó sorban a nevüket és a pecsétjüket adják hozzá. A mostani passatot 5 átvizsgálásra bevitt kocsi előzte meg. Darabja 30k volt. De megérte.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
A legutolsó hely a pohu volt ahol jártam ilyen ügyben. 2-3 órát volt a szervizben a motorkocsi. Olyan 28-29k volt a vizsgálat. Le akarták zavarni 1 óra alatt, de megmondtam nekik h kell a pecsétjük meg a diagnosztikából nyomtatott papír is, és ekkor hogy-hogy nem megdrágult és tovább tartott. Gondolom sejtették hogy nem viccből kérem.
Elég sokba fájt hogy sok kocsit megnéztem. Viszont Lujzi minden vizsgán csont nélkül ment át eddig( na jó egyszer egy barom megtörte a tükröt és beírták h a következőre már cserélnem kell).Jah és adtak rögtön kalkulációt az alkatrész árakra is.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
8th
addikt
Nem sok pláne ha közben valóban megkapott mindent.
(#12110) Varoz: Használtteszt: Opel Astra 6 év és 300 ezer km után. Az utolsó mondatot ajánlom figyelmedbe.
...
-
Qru
MODERÁTOR
Vedd figyelembe, hogy a Punto kevesebbet eszik cserébe ugye kisebb. Nem tudom mire használnád de ha főleg városba rohangászni akkor a Puntót venném inkább.
Nekünk volt mind a kettő. Igazából egyik ellen se tudnék olyat felhozni ami miatt felejtős lenne élből. A Puntóban gyorsabban amortizálódik a futómű, cserébe az Astra eszi az olajat.
#nincsbennetarcsi
-
-
Zewa
senior tag
Km állást felejtsd el. Egy autót le lehet rúgni 50e km alatt is és lehet jó állapotban 300 felett is.
Szervizkönyves 200e nem sok. Állapot a döntő, megnézéshez vigyél egy szakik aki érti a dolgát. Aki hirdetett 130e autók 95% vissza van pörgetve.Gasta és PuntoII is jó kis autók. Szükséges hely könnyen el tudja dönteni a dolgot.
Gastából szerintem a twinport motorokat nézegesd. Bővebben itt."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos a márkaszervízek sem megbízhatóak teljesen. Tuti recept nincs ugye... Kezdve azzal, hogy adott esetben tecsó olajat tesznek bele a gyárilag előírt helyett-től a kilopják az alkatrészig című történetig minden félével találkozik az ember.
Át kell vizsgáltatni mindenképpen és szaki nélkül nem szabad oda menni.#nincsbennetarcsi
-
Integra
titán
korábban viszont volt benne
ha ez egy bontatlan, jó motor, akkor ne foglalkozz vele, még az is lehet, hogy jobban jártál vele. nem kell félni motor cserétől. én is erre vadászok jelen pillanatban, megcsípni egy tk-ra tört autóból egy bontatlan, gyári, erősebb, modernebb blokkot váltóval...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Remélem vki hallotta v felvetted h kijelenti az általa ismert motor cserét!
Magánembertől vetted? A csalásnál a szándékosságot kell bizonyítani, tehát hogy ő akaratlagosan titkolta el mind a cserét, mind a jelenlegi motor hibáját.
Ha teheted, akkor vidd el szakszervizbe és a csörgésről szerezz szakvéleményt, pecséteset, és ha nélkülözhető a kocsi akkor tedd is le a hibára hivatkozva. Természetesen a szakszervizes javításra is kérj ajánlatot. Ha mindez megvan és az emberrel nem lehet megegyezni, akkor pp és kérni kell a bíróságot a szerződés előtti állapot visszaállítására.Vagy tehetsz csalás miatt büntető feljelentést, de annak sok értelmét nem látom, mert a rendőrség nem a gyorsaságáról és a felderítési mutatóiról híres. Pláne a bizonyítottság hiányában megszüntetik és még a költségeket is rád htk-zák .Pontosítok : a csalás megalapozott gyanúját már csak a hatóság állapíthatja meg, te csak feljelentést tehetsz
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
de ha az a motorszam van az auto papirjaiban, akkor tok mind1
sot, ujabban csak motorkod van mar, a szamsor nincs utana
ha az egyezik, akkor jonapot, papirozni sem kellene igazabolaz meg hogy zorog a vezerles, es rendszertelenul csinalja raadasul, hat ez egy olyan dolog, hogy azt a vasarlas utan ajanlott amugy is cserelni altalaban, mert az a biztos
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
attol mert az eleje serul a motor ritkan hal meg, azert az anyagbol van am, a bódé sokkal könnyebben elhajlik korulotte
hacsak nem vmi acel/beton villanyoszlopot fogott vagy egy 150 éves tölgyfát fogott meg az auto a motorral vonalabande akkor az ugy a tuzfalat is benyomta volna, mint a fost (es meg akkorsem biztos, hogy a motor kuka)
több drón kell ;P
-
Sajnos a hangfelvétel és írás nélkül mindkét oldal annyi tanút hoz amennyit nemszégyell.
Én most az egyik cég felszámolásánál már az ügyvédhez is bekapcsolt telefonnal megyek be, mert mindenki csak azt hallja meg amit akar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest