Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
-
8th
addikt
-
latyak17
tag
Srácok!
Ma alkottam, eredményben ki kaptam a doblemezeket! Tudom nem nagy móka de mégis!
Golf 3 92'Ki kéne fújni ott alvázvédővel, ki milyen márkát ajánl? Báradiautóból venném aki tudna onnan nézni azt preferálnám!
KösziMETABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Xero
nagyúr
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz runner 125 #52675 üzenetére
Én vmi japánra tippelek, de semmi konkrét elképzelésem sincs
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
A mai találóskérdés, milyen autóból készítették a képet?
Give them hell Ukraine!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #52668 üzenetére
Pfejj.
-
giigz
veterán
válasz runner 125 #52668 üzenetére
Hihetetlen, hogy ilyen emberek léteznek...
-
runner 125
nagyúr
Reggel ugyanezt egy másik szögből felvéve láttam.
No comment.
MunezXBK
Szinte tuti, h műanyag.., kormányon lévőn már elgondolkodnék.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
giigz
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #52664 üzenetére
A szálcsiszolt alu vajon kínai műanyag?
-
Rambovits
senior tag
válasz runner 125 #52664 üzenetére
Fel sem tűnt volna, ha nem hívod fel rá a figyelmet.. így viszont az az érzésem, hogy ez mi a tosz?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
runner 125
nagyúr
válasz MunezXBK #52657 üzenetére
Rambovits
Hjah, csak nehogy elqrvuljon a design.., pl. az "új" S60 már kevésbé tetszik az elődökhöz képest, nem beszélve a belsőről. A középső légbeömlő - monitor terület szvsz iszonyúan elnagyolt, és átgondolatlan.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Rambovits
senior tag
válasz runner 125 #52656 üzenetére
Ahogy nézem a kíni piacra koncentrálnak... Maradjon is így.. nekünk meg jó lesz a svédiában összeszerelt Volvo
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #52656 üzenetére
A következő vasam tuti Volvo lesz.
-
runner 125
nagyúr
válasz MunezXBK #52651 üzenetére
Most esett le, h a hsz.-od második fele erősen két értelmű.
Már fogalmazódtak meg bennem a kérdések, h vajon mi volt ennyire szar?!Hát igen, Volvo , bár kíváncsi leszek a jövő Volvo-jára, újabb kínai üzemet húznak fel.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz runner 125 #52650 üzenetére
S40-nel kapcsolatban elbizonytalanodtam, mert amikor azt az ezüstöt megnéztem, a gázpedál feletti nulla hely aggodalomra adott okot. 45-46-os lábam van és nem tudom csak úgy elemelni a lábamat a pedálról, mert beleakad a pedálok feletti takarólemezbe, mert túlságosan lent van a vége. Biztos, hogy valahogy meg lehet szokni vagy van rá technika, csak ez így nem túl kényelmes elsőre. Amúgy nem lenne halott a koncepció Az Alfát nyilván én se gondoltam komolyan Pestre
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #52650 üzenetére
Én ma ültem egy 2008-as S80-ban. D5. Nem kellett volna...
-
runner 125
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #52646 üzenetére
Maradj csak a Volvo-nál.
Tényleg, mi a helyzet ez ügyben? Volvo topikban linkelt patika példányra még nem csaptál le?
-
Alvin_ti4200
félisten
Ha nagyon költséges és izgalmakkal teli hobbit keresnék, nem csak a nyálamat csorgatnám, hanem meg is venném
-
zolikaDB
veterán
Nem, ez jó is lesz 5-6 év múlva: Golf 7 kombi
Nekem nagyon tetszik! Az 1.6 dízellel ez a kasztni vajon mennyire alulmotorizált? -
8th
addikt
válasz bitpork #52635 üzenetére
6-8év múlva 5millióért megkapod. Azt a pár évet meg átvészelheted egy 3milliós VW Touareg V10 TDI -vel is.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
bitpork
nagyúr
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Alvin_ti4200
félisten
Hol a hiba? Mondjuk, el kéne dönteni a hirdetésben, hogy Tiptronic vagy DSG (előbbi lesz). Kiemelt hirdetés vagy másfél hete, de gyanúsan olcsónak tűnik Mondjuk, nem tudom, a dízelek milyen árban mennek, alapból csak a benyásokra szűrtem.
-
cellpeti
nagyúr
van itt valakinek mazda6osa?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Balupapa
senior tag
-
őstag
válasz nyogo83 #52613 üzenetére
A blokkot sajnos a kúton hagytam. Még aznap este elsétáltam a kútra, hogy legyenek szívesek megkeresni, de azt mondták, hogy nem szükséges, mert rajta van a felvételen, és a gépben pedig benne lesz a számla. Másnapra le is beszéltem egy találkozót a kút tulajdonosával. Először bepróbálkozott, hogy számla nélkül mit szeretnék, de elmagyaráztam, hogy mit mondtak az alkalmazotjai, így észhez kapott, és elkezdtük megkeresni a gépben, meg is lett a számla. Hosszas beszélgetés után, amiben többször kihangsúlyozta, hogy Ők fogják megtéríteni a károm, írtunk egy jegyzőkönyvet. Most ott tartok, hogy volt a biztosítójuktól a faszi, felvenni a kárt, de mondta, hogy avultatás biztos lesz. Shell kútról van szó, eddig korrekt volt a tulaj, mondta, hogy mindent Ők állnak, először vigyem be neki a számlát, Ő kifizet, és Ő rendezi a dolgokat a biztosítóval. Na, de ha a biztosító avultat, akkor az azt jelenti, hogy azt nekem kéne állni. Az avultatás pedig lehet akár 50%-is, ami jelen esetben akár 400-500e is...
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
hdman
őstag
bitpork: köszi, a következő talin ott leszek, akármi is lesz.
giigz: Neked is köszi!
zolikaDB: Tényleg jól szedi a pacskert és pü megy.
MunezXBK: a következő tuti az lesz És persze köszi!
latyak17: most már nem telik T5-re, de a héten valamikor összefuthatunk
pomk: a FL utáni tényleg szebb, szerintem is.
MMA87: A jeget ne is emlegesd, mert csillaggarázsban áll mind3 kocsim
runner 125: Rohadás még nincs, egy két apró pötty van a motorháztetőn. Én direkt ilyen felszereltséget kerestem, feltétel volt a tetőablak, a 150LE és hogy kombiné legyen.
(#52607) TaaT: aztaq, mi hátul a a sok gomb??? Atomtámadást lehet onnan indítani?
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
hobizoli
nagyúr
öööö...
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz KonzolKartel #52600 üzenetére
mond nekik hogy ezt fizessek ki kp-ban
kb 200k-bol megveszed a masik henergfejet a tapszivattyuvaltöbb drón kell ;P
-
TaaT
nagyúr
Feltétlen kell ügyvéd. És reméljük nem dobtad ki a blokkot. Meg jó ha minél előbb elkéred a biztonsági felvételeket amin látszódnia kéne ki tankolt.
aero.:
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
nyogo83
senior tag
Melyik kuton tortent? Kis olvasnivalo, nemreg foglalkozott a TC is ezzel egy ugyanilyen eset kapcsan [link]
Erdekes amugy a kulonbozo valasz a MOL-tol es a SHELL-tol:MOL:
"Amennyiben a belső vizsgálat megállapítja, hogy a benzinkutas hibázott, a Mol fedezi a kártérítés összegét."SHELL:
"Minden jogosnak ítélt vásárlói panasz esetén a Shell 100%-ban megtéríti az okozott kárt"Mindenkepp ajanlatos egy ugyvedet keresni, mert ertelemszeruen minel kisebb bukoval akarnak kiszallni ebbol a storybol...
-
Khelben
nagyúr
Ügyvéd se nagyon tud mit csinálni, a biztosító így működik. Neked használt cuccok voltak az autódban és újat kapsz helyette, a különbözetet te fizeted.
Mondjuk amikor nekem volt ilyen (szerencsére fordítva, benzinesbe gázolaj, csak 50.000 Ft volt), akkor bevittem a javítási számlát a MOL-nak és annak a végösszegét utalták át. De 50k-ért valószínűleg nem biztosítóztak, hanem kifizették a saját pénzükből.
Így lehet megszopni egy nagyobb ütközést is, hiába nem te vagy a hibás, te is fizethetsz.[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
Nalam is volt ilyen,
1 az aksim le0aztak, mert ac val szivattak le a tankot
2 az onindito is tuti kapott
3 meregaron kajaztam a kutukon
3 elbasztam 1csomo idot
4 megbuntethettek volna utana gyorshajtasart amit biztow be nem fizettem volna, 4ora kese miattuk, meg igy is
5 par ezer plusz a telefonalgatasert
6 meg annyi gazolajat se adtak amenyi volt a kocsiba
7 ezek az okos szerelok lebasztak 1 szervocsovet + a gazolaj vezeteket se tettek jol, elfolyt a szervo olaj meg a go 1 resze is 20000 ft javitasEz volt 1 ilyen vegett...ja es nem en toltam bele! A benzint...
Ja es mindent en fizettem....[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
aphra2
senior tag
válasz runner 125 #52604 üzenetére
Nem sérülésből adódó tehát gyárias G astra-t se láttam még rohadni , H-t meg főleg nem.
Az F astra kasztni, a külsőt leszámítva gyakorlatilag egy E kadett , azért is rohad ugyanúgy.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
zolikaDB
veterán
válasz runner 125 #52604 üzenetére
Olyan 15 évvel később jött ki, már a G Astrák se nagyon rohadtak!
-
runner 125
nagyúr
Gratula hozzá, szép darab, és nagyon jól felszerelt.
Erre a kasznira már kevésbé jellemző a rohadás, mint az F-ekre? Itthon van egy kombi, de már vagy 8 évesen megjelentek rajta az első korrózió pöttyök...
-
MunezXBK
nagyúr
Ügyvéd, az a biztos.
-
TaaT
nagyúr
Német isminél 6.3 W12 FSI volt kölcsönbe, azt mondta nagyon faja gép, a fogyasztásra már nem emlékszem de közel volt a 30L-hez, persze sietős tempóban
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest