Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Lejárt a szerkesztési idő
Árban kb 3 milla lenne a plafon. A mondeoból 2011-től nézegettem facelifteseket. Az értékvesztéssel tisztában vagyok. De ha beújítok egyet akkor az szerintem megint meg lesz jó pár évig. Nekem nincs bajom a céges járgányokkal. Azok legalább biztos elmennek a kötelező szervizre. Egy magán ember azért lehet spórol itt ott a költségeken. De nem szeretnék általánosítani. A mostani autónk is flottakezelő tulajdonában volt, és gond egy szál sem
(#132926) F-ECT$; Az nem jött szóba nálunk. De azért megnézem hogy milyen is valójában.
A focusba beraksz 2 gyerekülést oda már nem ül be mellé senki. Ez biztos! Nálunk is ez a fő baj. Tavaly mégnyaralásra vittünk utazó kiságyat és szégyen szemre az ismerősék hoztak utánunk egy két cumót mert hozzánk nm fért be
Az Octavia ilyen szempontból fejedelmi helykínálatot nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest