Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Üdv!
Ha szeretnék egy C2D konfigot összerakni, milyen alaplapot ajánlanátok? (olcsóbb kategóriában) Nem vagyok otthon a chipsetekben, annak idején Asus P5B tetszett meg. Mára ez elavult lett már, vagy nem éri meg? -
superecneB
őstag
Egy Intel E6300 alá jó egy ASUS P5KPL SE lap? Mármint a G31 es chippel szerelt lapokról mit lehet tudni, esetleg OC képességeik milyenek?
-
superecneB
őstag
Létezik olyan nem túl drága (kb. 20.000ft környéke) AMD-s alaplap amelyben lehetőség van magok feloldására, lehetőleg szilárd elektrolitos kondik vannak rajta és nem ilyen kis mATX hanem normális méretű? (chipsetekben egyáltalán nem vagyok otthon ezen az oldalon) Olyan kellene aminek a PCI-Ex slotja mellet van lehetőleg minimum 3 de ha több az mégjobb PCI foglalat, ugyanis a VGA hűtésem letakar minimum 2 slotot.
-
superecneB
őstag
Sziasztok,
Asrock Z77 Extrem4-M-et szeretném teljes ATX-re váltani. Van bármi opcióm újonnan?
3570K-t használok 4.3Ghzn 8gb rammal és egy 960GTX-el. Amire használom ez a teljesítmény elég, viszont a vga csak 8x-os slotba fér be a cpu hűtőm miatt, emiatt cserélnék "nagyobb" lapra.[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Az is opció, de valamelyik idióta hardver mérnök berakta a front panel audio csatiját a PCIE1-slot sínje alá, így törik a kábel ahogy rá akarod dugni az alaplapra, szóval ez egy másik seb csak ebbe már bele sem mentem.
Persze az igazi idióta én voltam hogy úgy vettem alaplapot hogy ezt részletesen nem néztem.
[link]
Fent balról a 2. furat alatti csati az AC97, nyilván ha egy GTX960-at berakok a maga +1 slotos hűtésével hát azt a kábelt ott bizony 90-fokban megtöröm magával a VGA-val.A manual azt írta a 2. PCIE sín ivy bridge cpuval tud 16x-ot.
Nem tud. Supportnak írtam, nem válaszolnak. Legfrissebb BIOS.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- Spórolós topik
- Tippmix
- További aktív témák...
Állásajánlatok