Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz Salvador20 #2102 üzenetére
Üdv!
Gondolom tuning szempontjából szeretnél minnél jobb lapot, az adott lapok topicjainak átolvasását ajánlom!
P5N32-Sli topic: [link]
P5W DH Deluxe topic: [link]"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Gyuri27
félisten
-
Andrewhouse
aktív tag
válasz Salvador20 #6279 üzenetére
Hát igazából supportilag nem megy benne az e8000-es sorozat semelyik tagja, de szerintem ha bele tennéd akkor se menne!!!!
Me gigazából ez gyártó függő, pl: Giga supportja jobb mint az Abit,Asus, most nagyon nyomaják gigáék és ezt nem fizákázás képpen mondom sajna ez igaz...
Pl:. Gigabyte p965-ds3-ba, bele lehet rakni E8500,E8400,E8200,E8190
[link]Abit ab9 quad gt-be ettől független még csinálhatnak biost, lehet épp azon dolgoznak, mondjuk nemtom meddig csinálják, vagy egyáltalán csinálnak e........
[link]
Bios frissítés terén is utcsó dátum: 2007/08/16 elég régi[ Szerkesztve ]
-
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #6402 üzenetére
Továbbá milyen kül. van a ds5 és dq6 között? megére a pluszt? olvastam, pár összehasonlító cikket, de nem igazán jött le nekem a kül. akkor mégis mi?
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6412 üzenetére
2éve várok egy normális gépre! nem hinném hogy kapnék vmit 3éven belűl... no, de itt a probléma! Crysis! egy év múlva vagy másfél már több olyan játék lesz mit a Crysis ( graf, terén) és akkor majd mit csinálok?? verem a fejem a falba---> addígra meg megcsinálják normálisan a játékokat hogy kihasználják az SLI-t. Normális játékon meg azt értem hogy eggyáltalán sehol ne szaggason, picit sem! mert már tele a tököm hogy képregényesdit kell játszanom ha akarok vmit kezdeni a mai játékokkal (minden Low beállítások mellettt) egy kis kényeztetés megérdemlek nem???
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6418 üzenetére
Igaz, de sztem mostmár egyre nagyob teret fognak hóditani maguknak, mert hát nagyobb szükség is van rájuk mit bármikor ezelőtt! lásd: Crysis. (ha ez a játék nem is profitál 100%ig az SLIből...) de mostmár kénytelenek lesznek kicsit komyolabban venni a dolgokat... remélem...
-
South Velen
addikt
válasz Salvador20 #6416 üzenetére
varok meg vele, csak tervek vannak, bar ugy latszik az E6850 ara stagnal, fagyott meg a leginkabb, de azert remelem nyar elejere lecsokken vagy 40k-ra... ha mar wolfdale, akkor e8400 csak lenne hivatalosan plusz mint irtam nem tuningolnam.
-
South Velen
addikt
válasz Salvador20 #6422 üzenetére
hol ennyi?
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6428 üzenetére
Mindenképp Gianninál vagy Ipon-on szeretnék vásárolni és eggyikben sem láttam p5n32-E SLI -t. googleben rákerestem 50és40k között mozog. annyi-t nem költök rá.
Ezeket gianninál találtam:
ASUS P5N-E SLI Nvidia SLI 16X, 1333 FSB, 1066 DDR2 3 év gar: 22.500,-
- ASUS P5N32-E SLI Plus Nvidia SLI 16X, 1333 FSB 1066 DDR2 3 év gar: 34.500,-
Gigabyte GA-N650SLI-DS4 Nvidia 650 SLI, 1333 FSB, 1066 DDR2 3 év gar: 19.900,-A gigabyte-osal van vmi probléma hogy már nem ajánlott? vagy már lenne jobb a többi?
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6426 üzenetére
de ez pont azt jelenti(sőtt csak azt támogatja).... őő mivan? akkor ez azt jelenti hogy ha tönkremegy a VGA-m akkor kénytelen leszek megint kettőt venni különben el sem indúl? pff... no ezt sem árt azért tudni...
Kezdek távolodni az SLI-től........2hónap alatt annyi minden ki fog derűlni hogy nem is fogok majd rá gondolni, ha így haladunk tovább!!
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6432 üzenetére
ok, de nem találok 680at! csak eggyet de azt is 47kért! nam baj ha butított, inkább úgy kérdezem hogy legvégső esetben sem jó választás?
-
DroneZ
aktív tag
válasz Salvador20 #6436 üzenetére
most jutott eszembe a nagy rivális a 3870 x2 (asszem ez a neve). én spec gyűlölöm az amd-t de ezzel a karival nagyon jól járnál és egy sokkal költséghatékonyabb megoldással lenne jó géped.
ha jól tudom most olyan 100-110 körül mozog (bocs ha nem) az ára és bármilyen lapot választhatsz magadnak amit csak akarsz!
-
Blood Mage
senior tag
válasz Salvador20 #6436 üzenetére
oh, így már más!!
kösssssz...
-
DroneZ
aktív tag
válasz Salvador20 #6444 üzenetére
bocs nem neked szántam. sry egyel lejebb Blood Mage úrnak.
-
DroneZ
aktív tag
válasz Salvador20 #6449 üzenetére
beszarok..... az extreme ddr3-mal meg 55 most akkor hogy is van ez? bár mondjuk látam már 98-ért is oc3d-n
-
Imi Csabi
tag
válasz Salvador20 #6409 üzenetére
Rendicsek, köszönöm
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
DroneZ
aktív tag
válasz Salvador20 #6451 üzenetére
venném én a ddr3-at ha nem annyiba kerülne egy gb min a hozzá való lap
-
nesa
veterán
válasz Salvador20 #6455 üzenetére
Valoban alapon hasznalni meg csak csak elmegy de a tuning nagyon felejtos piszoknagy a szoras van ami jol megy de az atlag nagyon gyer, nemtartozik a RAM kategoriaba.
Atlagossan +2-3k er mar lehet ramot is venni.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Salvador20 #6469 üzenetére
jelenleg alapórajelen. Jövő héten lesz csak normális hűtőm, jelenleg csak gyári Intel van.De kérdezd meg Sgergi-t, ő nagy Gigabyteos, biztos tud neked eredményeket mondani.
[ Szerkesztve ]
-
pentium4
senior tag
válasz Salvador20 #6472 üzenetére
SLI kell, ezt a nagyon fontos pontot kifelejtettem!
P4
-
Armando_19
őstag
válasz Salvador20 #6479 üzenetére
x38 azonos órajelen kb 10-15%-al gyorsabbra hajtja ki a rendszert mint P35. Tapasztaltam P35-DS3P kontra X38 DS5 lapoknál!
Amúgy 16x 16x CF-et tud a DS3P is!
DS4-en kicsit javítottak a fesz dropokon, de annyival nem lett durvább, hogy azt venném P35C-DS3R-el szemben pl.
Fentebb kérdezőhöz szólva, én a helyedben P35C-DS3R lapot vennék. Felszereltségre patent, megbízhatóságra tuti, árkategóriában magasan az a legjobb lap. -
Salvador20
őstag
válasz Salvador20 #6486 üzenetére
jaja, most olvasgattam róla és nagyon dícsérik.....
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
toldy
őstag
válasz Salvador20 #6487 üzenetére
Köszi, egyébként maga a lap típusa az jó nem ( most azon belül h giga)
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
válasz Salvador20 #6489 üzenetére
Köszi a segítséget ( már tom merre induljak )
Az élet nem habostorta.
-
pentium4
senior tag
válasz Salvador20 #6490 üzenetére
akkor inkább a maximus-t mint a striker-t?
P4
-
pentium4
senior tag
válasz Salvador20 #6493 üzenetére
köszi a helpet!
P4
-
WolfheartGR
őstag
válasz Salvador20 #6499 üzenetére
Egyre jobban gigabyte lapokhoz húzódom. És még az is előfordulhat hogy crossfire-ban akarok majd futtatni 2 kártyát.
GIGABYTE GA-EP35C-DS3R erről az alaplapról mi a véleémnyetek?
olyan 20-25 körül lenne rá keret."Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
WolfheartGR
őstag
válasz Salvador20 #6501 üzenetére
Miért nem vennél ilyen lapot (ddr2-ddr3 mix)?
Illetve, mennyi idő kábé mire a p45-ös lapkészletes lapok bejönnek, és árban várható-e ebben a kategóriában?
Maga a mobó vásárlása olyan júni elejére van ütemezve, ahogy az anyagiakat nézem.. :S
Illetve ez a crossfire terv korántsem biztos, eddig is megvoltan mélküle, meghiszem hogy ezután is megleszek, akkor meg jó nekem a p35-ös lapkészlet nem?[ Szerkesztve ]
"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..."
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Salvador20 #11394 üzenetére
Nagyon szuper. Jó ezt hallani.
Akkor ez egy nagyon jó ár/érték aránnyal bíró deszka. -
zLL
tag
válasz Salvador20 #11413 üzenetére
Pár dologgal nem vok még tisztában minek a rövidítése a CF ? Max 40-45k legyen. x48-as tesztet olvastam egész jónak tűnt persze nem olcsó lap az olyan, gondolom én.
Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz + Scythe Ninja Rev B . Abit AB9-Pro . Galaxy 8800 GTS 640 MB + Thermalright HR-03 Plus . Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz . 3dmark05/06 17417/10272
-
kem
addikt
válasz Salvador20 #11417 üzenetére
Ha ennyi pénzem lenne rá akkor nem AMD-t vennék
köszi a valamit.Köszi!
-
zLL
tag
válasz Salvador20 #11416 üzenetére
CF mint crossfire már tudom mi DDR3-asat szeretnék mindenképpen és egyáltalán nincs szükségem sli-re
Intel Core 2 Duo E6400 @ 3,2 Ghz + Scythe Ninja Rev B . Abit AB9-Pro . Galaxy 8800 GTS 640 MB + Thermalright HR-03 Plus . Corsair XMS2 2 Gb 800 Mhz . 3dmark05/06 17417/10272
-
zLL
tag
válasz Salvador20 #11420 üzenetére
köszi szépen te milyen alaplapot preferálod legjobban ? melyik márkát ?
-
zLL
tag
válasz Salvador20 #11423 üzenetére
Gigabyte GA-EP45T Extreme erről mi a véleményed ?
-
Attici
őstag
válasz Salvador20 #11428 üzenetére
Köszi a választ, akkor nem aggódom!
A kérdés első fele egyszerűbben: mindegyik Giga laphoz a honlapon azt írják, hogy támogatja az S/PDIF ki és bemenetet, ahogy én ezt elnéztem egy-egy csatlakozó az alaplapon, de nekem ebből valamilyen hátlapi csatlakozó koax vagy inkább TOSLINK kellene! Tehát az a kérdés hogy hol lehet valamilyen átalakítót kapni ami az alaplapi csatlakozóból rendes digitális bemenetet csinál! Különben mi a fene értelme lenne annak az alaplapi csatlakozónak?![ Szerkesztve ]
"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
zLL
tag
válasz Salvador20 #11425 üzenetére
én inkább az újdonnság felé hajlok
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz Salvador20 #11433 üzenetére
De 4 évre tervezek, aztán majd meglátjuk hogy alakul. Az előző gépemmel is így volt, ami idén tölti az 5-öt. A Gears Of War perfektül ment még rajta, úgyhogy kb 3-3.5 éves koráig nem volt panasz a játékbeli teljesítményére. Az újabbakhoz meg majd új gép jön
-
salieri.
őstag
válasz Salvador20 #11791 üzenetére
köszi a valaszt ! akkor jo valasztas lenne? mert 15 k a max keret!en ugy ertettem, hogy max savszelessegen tudom hasznalni a kartyat? kozben valtozott hd 4670 512 mb ddr4 lesz benne!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest