Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz superecneB #11762 üzenetére
P35-ös Giga-k, esetleg Asus-ból vmeik egyszerűbb P5K, 20-25k környéke.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
emre
veterán
válasz superecneB #11762 üzenetére
Lehet egy oem P5K lapom lesz eladó, kb még 1év garival. jövő hét végére kiderül.
Olyan 15k körül, ha érdekel dobj egy privit.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz superecneB #11768 üzenetére
Tuningra nem alkalmas lap, ha csak alapon hajtod akkor elmegy. Ha lesz/lenne tuning akkor Gigabyte P35 DS3-nál alább ne add szvsz.
#nincsbennetarcsi
-
Hunork
veterán
válasz superecneB #79394 üzenetére
Újonnan nem találsz Z lapot 1155 foglalattal Csak a PH apró marad, ott kell bogarászni.
Vagy van egy-két találat, de én anno akartam rendelni, és mondták, hogy már kifutott termék: [link] Ez a Gamertech, hátha sikerül."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
=HG=
addikt
Miért nem a cpu hűtőt cseréled?
-
Hunork
veterán
Megerősítettek, hogy elvileg készleten ragadt darab, de csak a rendeléskor derül ki. 26k körül van.
=HG= : Hát én a gyári hűtőt sosem használnám. Rendre marad a dobozában, nem kell nekem a süvítés.
[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Dealer95
őstag
válasz superecneB #79400 üzenetére
x8 és x16 között nem veszel észre semmit egy GTX960-nál
Kb 2-5% maximum, de valószínűleg még annyi sem.[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Tényleg okosan helyezték el azt a csatit, viszont a legtöbb vga-nál ott azért van hely...Csak a ref téglahűtéssel vannak szerintem problémák helyileg...
-
Hunork
veterán
Nézted a linket, amit küldtem? Vagy telefonálj rájuk, Ennyi pénzért nem rossz az az ATX lap újonnan, feltéve, ha nem hibás a készletinformációjuk...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Sztornó. CirrMee kolléga tájékoztatása alapján elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs