- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!King
őstag
Hangsúlyozom, sosem volt csúcskategóriás telefonom, de ami telefonokkal ezidáig használtam a panoráma funkciót, azok még ha jobbakat is csináltak, mint a TZ70, azért nyomába sem érnek annak, amit RAW szerkesztéssel + összeillesztéssel össze lehet hozni. Épp nemrég szedtem össze néhány éves képeket, volt köztük jópár mobilos panoráma kép, majdnem mindegyikkel volt valami, pl. kiégett részek, feltűnő geometriai, expozíciós hibák, és persze ami a legfontosabb: a mobiltelefon szoftvere nem feltétlenül azt csinálta, amit én szerettem volna, és erre semmiféle ráhatásom nincs.
A RAW-k összefűzése leginkább az torzítások miatt lenne necces kérdés, hogy hogyan csinálja a kamera. Affinity-vel lehet közvetlenül RAW-kat is összefűzni, csak az elég fura dolgokat eredményez, mivel nagy látószögön a barell distortion-ös képek így közel nincsenek egy vonalban, a széleken nincsenek megfelelő illesztési pontok. Nyilván AI meg tudná oldani, de akkor az már ugyanaz, mint ha lens correction-t csináltál volna előtte, és úgy rakod össze, csak annak már semmi köze a RAW-hoz, illetve a szempontjaid sem kerülnek figyelembe vételre, hogy pl. a sarkok hol legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Eladó Insta360 Ace Pro 2 rengeteg kiegészítővel
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest