- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
Hi!King
üzenetére
Jogos. Kis meretu es olcso (normalis aru) 10-es nagy fenyeros obi valoban nincs. A legkozelebbi ehhez az Oly 12 f2.0 van.
De FF-re azert nem valtanek, mert akkor elveszitenem azt a mobilitast, hogy razeszem a gepre a Pana 12-32 -t, es majdhogynem zsebre teszem. (Pana GX9 -em van)
Vagy felteszem ( ... nem teszem fel, mert eladtam, basszus ...) a 100-300 -at, es maris lehet erdoben osonni es madarat vagy oziket fenykepezni.
Fullframe alapokon minden nagyobb lenne.
Ezt az obit belterre hasznalom a legtobbet, ott nem zavar a meret. Kirandulasra meg nem vittem magammal, hatizsakba vegul is berakhatom, es be is fogom a fene egye meg, de a sima turara a mindenes 14-140 szerintem kompaktabb megoldas.Anno gondolkoztam Pana 100-400 -on is, de egyreszt nagyon keveset hasznalnam, (ezert adtam el a 100-300 -at is, mert annak a hianyat erzem a legkevesbe) masreszt majd egy kilo, es en nem vagyok egy Mate Bence, hogy megerje a kulonbseg a 100-300 -al szemben.
A 10-25 -ot viszont sokat hasznalom belterben, amiota megvan konkretan nem vettem le a vazrol, szoval nekem most prime -kent mukodik, a szo eredeti, primary ertelmeben. :-)
Jut eszembe, hulyeseget irtam, mert igenis vittem mar magammal, mult hetvegen a gyerekekkel papirsarkanyt eregettunk, ott fotoztam es videoztam vele. A 10 mm baromi jo amikor egyszere kene bent lennie a kepben a gyereknek es a sarkanynak is, es hogy kozben rakozelithetek a gyerek atszellemult arcara is, majd vissza arra, hogy mit csinal, az baromi jo.
Teny, hogy elfaradt a karom, de ez FF eseten is igy lett volna szerintem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest