Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
trlala
üzenetére
Nem adnak el több cuccot, de eztán mindenki többet fog, mert kiesik egy piaci szereplő. Bíztam abban, hogy ez nem az Olympus lesz... japánban ment nekik rendesen, most megkapja a részesedését a Canon és a többiek.
Ezzel szerintem a többiek megúszták a bezárást egy ideig, de sok pénzt a Fuji X-be se tennék. A Sigma többször nyilatkozta, hogy annyira kicsi a piaci részesedésük, hogy ők nem veszik komolyan a rendszert.
Szerintem hosszú távon jelentősen csökkenni fog ez az egész fotósdi, a hétköznapi ember számára maradni fog 2-3 gyártó jellemzően FF rendszerrel. Canon R és a Sony FE-re tudnám rámondani, hogy talán azokba biztosan be lehet fektetni, kár, hogy nem szimpatikusak, akárhányszor is néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs