Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
voriae
tag
Nemrég beneveztem a kínai halszemre (8mm f/3.8 C mount 4/3" Fisheye CCTV Lens). Ma végre megérkezett
A kicsomagoláskor három dolog tűnt fel: nagyon apró, a beépített árnyékoló kissé sorjás, a ráerőltethető objektívsapka meg nem nagyon passzol rá. Na egye fene, kit érdekel, ha optikailag pompás a termék. El is vittem egy körre a Népligetbe. A képek alapján az tűnik fel, hogy:- egész éles
- a kép jobb ötödét eléggé elhúzza, utoljára az első Canon kitobim csinált ilyet
- a bal oldalon pár pixelre belóg a napellenző (ez gondolom darabonként erősen szór)
- a CA eléggé jelen van, de a Lightroom minden esetben elég jól tudta kezelni
- húszezret megértRemélem nem gond, ha pár képet beteszek. Olyan nagy tesztet nem csináltam, ilyen-olyan rekesszel nem nagyon játszottam, csak úgy kattintgattam, ahogy épp tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A kicsomagoláskor három dolog tűnt fel: nagyon apró, a beépített árnyékoló kissé sorjás, a ráerőltethető objektívsapka meg nem nagyon passzol rá. Na egye fene, kit érdekel, ha optikailag pompás a termék. El is vittem egy körre a Népligetbe. A képek alapján az tűnik fel, hogy: