- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Köszi srácok! Rájuk zoomolok, aztán rendelek valamit.

Nem tudom, ki hogy van vele, de az Oly-knál nekem marha kényelmetlen helyen van a nyakpánt rögzítő fül a váz oldalán... Pont a kezem útjában van mindig. Ma teszteltem először igazán a gépet és kell az a markolat nekem úgy érzem.
Meg még pár gondolat az E-M10-zel kapcsolatban. A 40-150 elég nehézkesen talál fókuszt a lakásban, vagy ahogy egy kis fényveszteség is fellép a környezetben. A fókusz am gyors, durva. Ezt az indokolatlan ISO emelést mondjuk nem értem, mindegy feldolgoztam, mert am remek képe van a kitobikkal is. De a nagy mélységélesség miatt úgy érzem le fogok gatyásodni, mert kell egy 45/1.8, meg egy 60/2.8 is. De fel kell készülnöm az őszi gombaszezonra, szal nincs mese...
Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Számomra rengeteg a beállítási lehetőség, végigpörgettem és mondom wtf!? felével még baráti viszont sem ápoltam eddig, úgyhogy lesz mit tanulni. Alig várom...