Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Felkomf.
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Soha nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenkinek más a nézőpontja, másak az igényei, ezt el kell fogadni, ezért ne jelentsük ki semmire csak úgy, hogy sz*r, ezért volt pár napja a mitakonos vita is... nálam soha nem fagyott még a gh2, de ha egyszer lefagyna meló közben sem esnék kétségbe, mert meló és meló között is van különbség, ha te esküvőt fotózol az nagyobb felelősséggel jár, elismerem, én rendszerint koncerteket-fesztiválokat fotózok, ami már alapból nem olyan macera ilyen szempontból, főleg úgy nem, hogy általában vagy a családom bandája zenél, vagy mi szervezzük az egészet. Most még amatőr vagyok legalábbis videóban, de hosszú távon megéri nekük is, nekem is, mert én velük megtanulok videózni, tapasztalatokat gyűjtök anélkül, hogy gond lenne ha elszúrok valamit és az összes felszerelést amit megvesznek idővel erre a célra ingyen használhatom, mintha az enyém lenne. Nekük meg lesz egy házi saját testreszabott videósuk, aki mindíg kéznél van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NBA és kosárlabda topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest