- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Soha nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindenkinek más a nézőpontja, másak az igényei, ezt el kell fogadni, ezért ne jelentsük ki semmire csak úgy, hogy sz*r, ezért volt pár napja a mitakonos vita is... nálam soha nem fagyott még a gh2, de ha egyszer lefagyna meló közben sem esnék kétségbe, mert meló és meló között is van különbség, ha te esküvőt fotózol az nagyobb felelősséggel jár, elismerem, én rendszerint koncerteket-fesztiválokat fotózok, ami már alapból nem olyan macera ilyen szempontból, főleg úgy nem, hogy általában vagy a családom bandája zenél, vagy mi szervezzük az egészet. Most még amatőr vagyok legalábbis videóban, de hosszú távon megéri nekük is, nekem is, mert én velük megtanulok videózni, tapasztalatokat gyűjtök anélkül, hogy gond lenne ha elszúrok valamit és az összes felszerelést amit megvesznek idővel erre a célra ingyen használhatom, mintha az enyém lenne. Nekük meg lesz egy házi saját testreszabott videósuk, aki mindíg kéznél van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest