Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Ő is tanulni akarja ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy hamar a kezükhöz ragadna. Szokatlan lenne egy tükrön nevelkedett embernek az, hogy az AF 10/10 nonstop
@ MrChris: annyira nem rossz ahhoz képest (a bokeh), szerintem a Canon-Nikonoknál szebb. Bár én most 1-2 Sony üveg bokeh-jába vagyok belehullva, pont az, amit szeretek.
De nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni.. nem fogok kütyübuzulni..

Új hozzászólás Aktív témák
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Trollok komolyan
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)