Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szulita28
üzenetére
egyiket sem nyomkodtam igazán sok ideig. és mindenképp az e-pl2 volt az egyetlen, aminél azt éreztem, hogy "igen, na ez gép". csak aztán a tárcsa/gombok elkeserített. tudom, hogy van expókorrekció a tárcsán, de a tárcsa maga sem tetszett, és ugyanúgy még egy gombot is kell nyomni hozzá előtte. sokkal logikusabb volna egy felső tárcsa, amire rá tudod tenni defaultból az expókorrekciót.
a 14-150-nel például semmi blende-játék nincs, nyilván, hiszen tök fényerőtlen. fix f6,3-asként használom. innentől kezdve beraknám mátrix fénymérésre, és egy darab kényelmes, jól elérhető tárcsa kellene, hogy könnyedén expókorrekciózzak.
a szotyi persze még rosszabb, amint állítom az expókorrekciót, leveszi a hisztogramot, ennyi erővel live view sem kéne, utólag dslr-en is tudom ellenőrizni. buzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest