Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Na, ezt érdekes volt olvasni. Pláne, hogy annak ellenére hogy eddig már 5 féle mirrorless típushoz volt szerencsém, de ebből a listából nekem eddig csak az NX10-es volt meg.

A G10-esen nem kell meglepődni, a Pana butított belépője. Lényegében 2 ponton nyúltak hozzá, nem kihajtható kijelzője és sokkal rosszabb, kisebb az EVF-e. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben külső méreteit tekintve semmivel se lett kisebb. Kis túlzással ezzel pont ennek a vonalnak a lényegét ölték meg.
Ha jól tudom azóta már a nagy "sikerre" való tekintettel le is állították a gyártását.
Ami a G1 kezelését illeti én nagyon megszerettem. Nem tökéletes, de a méretéhez képest meglepően ergonómikus. Ráadásul azóta e téren csak javult a széria, több külső kapcsoló és az AF pont áthelyezhetősége érintőképernyővel mind csak jobbá tették.

Kicsit parázok is a G3-ast illetően, hogy ne legyen e téren visszalépés.

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RP + 50 1.8 + Godox V350 + Jupiter 200 4.0 +
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- GoPro 10 Hero Black
- Sony A7 IV váz + ajándék cage & akkuk (3 év gari, 2500 expó)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest