Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hát én beza továbbra is azt mondom, hogy ha rendszerobjektívekben gondolkodik az ember, akkor nem kérdés, hogy Pana kell koncertre, főleg a régi Oly AF ellenében. Emlékszem, egy koncertre jött velem az E-P1, három zenekar alatt nem voltam képes vele egy épkézláb képet lőni vele. Ugyanott a G3 a szokásos, megszokott formáját hozta, de meglepetésre az LX7-tel volt a legjobb dolgozni, ugye a kis szenzor+nagylátó DoF miatt eleve előnyből indult a jó Pana AF, másrészt "fényekre számolva" is lőhet vele rövid sorozatokat az ember, nem barmolja szét a kezét az izgő-mozgó redőnyzár.
Zajosabb volt a kép? Igen. De megvolt a kívánt mozdulat, bemozdulás, sok mellélövés nélkül? Igen. Nekem nem is kérdés, melyik fontosabb egy koncerten.
Egyébként a Fujival még nem voltam koncertfotózni, lehet az lenne az a pont, amikor elgondolkodnék, hogy a francnak váltottam mft-ről

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Esik a hóóó!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest