- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én meg a Sony-ban a Westendben tapogattam meg egy A7-est. Hát egy tetű szegényke
akkorát laggol az EVF is és bármit nyomkodok, az is valami tetűlassan követi le EVF-ben vagy a képernyőn a dolgokat, pl. rekeszállítás úristen, belealszok. Nem egy tükrös végigcsavarod és bumm már lősz is valami, reakcióidőben pocsék, iso teljesítménye pedig Sony szenzor és fullframe 24MP létére szintén nem volt meggyőző, egy D800 szint (ami pixelsűrűbb ugye). Tesztelni sem lehetett, csak pislogtak, mikor említettem nekik, hogy tesztelek rá egy hétre egy Oly csúcsmodellt egy csúcsüveggel. Az A7-et a vitrinből kivéve kb. az üzlet bejáratáig vihettem ki, hát nem épp optimális terep tesztelésre.Aztán az Oly-tól teszteltem egy OM-D E-M1-et egy hétig, tegnap adtam vissza, egy 75 1.8-assal. Büntetőgép

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Crimson Desert
- BMW topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkorát laggol az EVF is és bármit nyomkodok, az is valami tetűlassan követi le EVF-ben vagy a képernyőn a dolgokat, pl. rekeszállítás úristen, belealszok. Nem egy tükrös végigcsavarod és bumm már lősz is valami, reakcióidőben pocsék, iso teljesítménye pedig Sony szenzor és fullframe 24MP létére szintén nem volt meggyőző, egy D800 szint (ami pixelsűrűbb ugye). Tesztelni sem lehetett, csak pislogtak, mikor említettem nekik, hogy tesztelek rá egy hétre egy Oly csúcsmodellt egy csúcsüveggel. Az A7-et a vitrinből kivéve kb. az üzlet bejáratáig vihettem ki, hát nem épp optimális terep tesztelésre.