- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Idén 2x voltam északon (előtte soha). Amiket leírsz, hát, nagy difi nincs bennük. Sok északi iszik (férfiak inkább), minden elképesztően drága, és jellemzően hamar eltakarodnak haza az emberek. Nincs éjszakai élet igazán, kevés kivételtől (pl Bergen) eltekintve. Én megnézném a környékről készült képeket panoramio-n vagy hasonlón, az sem mindegy, sőt tkp. engem jobban izgatna a táj! mert mi van pl. ha balszerencsédre nem lesz északi fény azokban a napokban???
Én Norvégiába mennék, mert: hegyek, tenger, szigetek, fjordok, közel a reptér, olcsó fapadosokkal.
Felkapott: azért ne egy Prágát képzelj el
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.
Ha feltétel a tiszta, felhőmentes idő, nos, ez azért még közbeszólhat (persze finneknél sincs erre garancia, de ha kontinentálisabb az éghajlat, akkor jobbak az esélyeid)... Lehet, hogy norvégoknál olyan szép ködös képeket lőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 8
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Inni (szeszt) felejtsd el, lesz más amire elmegy a lé, amúgy finneknél is dettó az ára.