- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
rrbmirgamid
üzenetére
Válaszolva Parci is..

az első és legfontosabb kérdés hogy mit akarok én..?
Én ha lehet akkor egy normális képminőséget..!Béna kezdő lévén nem egy tükrös gépel kezdem majd..!
Az alap koncepcióm a kompaktól indult.. ugyan ezzel a módszerrel a honom alatt az sdhc kártyámmal megnézem egy Fuji filmet és egy Panát.. akkor jött el az idő és azt mondtam nekem nem kell gép..!De azért nem adtam fel..és újra elkezdtem bogarászni.. pl. akkora döbbenet volt a Nikon P500 torz képe..teljes tele álláson..ez volt az Í-n a pont..!
Na és így kerültem ide.. na meg a MILC kategóriába..
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest