Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbmirgamid
tag
Fura, de azt kell mondjam, örülök. Ugyanis - ahogy írtam is korábban - nálam a Sony nem játszik, így mindenképp az Olympust ajánlottam voltam (vagy Panát - nekem az a nyerő). Persze ez messzemenően részrehajlás. Méghozzá a Micro43 felé hajlás... De ez nem lehet meglepő, hisz én az M43-ban utazom már egy ideje, így saját magam ellen beszélnék, ha a Sony-t ajánlottam volna (kétszeresen is). De, mivel nem ismerem a Sony-t, véleményt nem mondhattam róla. Az Olympus PEN-ektől millió képet láttam már, és mindig is nagyon tetszettek. Még a Pana előtt az Olympus tükrösei felé nézelődtem (520, 620), mert a színvilága mindig is nagyon tetszett az Olynak.
Alább arról is olvashattál, és ezt magam is tudom, hogy az Oly a jpg-ben is nagyon jó. Én a Pana (G2) jpg-vel nem vagyok annyira elégedett, az Oly-é jóval jobb. (RAW-ban viszont nagyon jó a Pana is.)Nem is húzom tovább az időd: szerintem, az Oly jól jársz, ha azt választod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest