Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegyimorc

senior tag

válasz Ijk #468 üzenetére

Van zsebkompaktom - több mint egy éves, de alig pár expoval árulom, mert annyira kiábrándító egy DSLR minőségéhez képest -, van m4/3 rendszerem és van DSLR is.

A GF1 még kompromisszumos, de a legtöbbször már bőven vállalható minőség. Obik terén van még hiányérzetem, de a 20/1.7 a hibái ellenére is nagyon szerethető, a mZD 9-18 pedig jobb mint amit Nikonon használtam, ráadásul töredék súly és méret mellett. (Ami nagyon-nagyon fontos, mert egy D300+Tokina 12-24 nagyon sokszor nem volt velem, amikor a GF1+9-18 velem lett volna. Gyakorlatilag mindig hurcolom)

A GF1 még kompromisszumokkal teli, de a következő amit megveszek - GF4, GH4? :-) - sokkal jobb lesz. Obikból is lesznek jobbak. No para!

Az egyetlen igazi problémám jelenleg a m4/3 cuccokkal a többek által is emlegetett, szinte nem is létező használt piac. CaNikonhoz képest szinte nulla, de ha valaki nem türelmetlen, tud venni m4/3 cuccokat is a bolti listaár alatt. (Sem a vázért sem a 20/1.7-ért nem fizettem bolti árat, egy Pana 45-200-at kimondottan olcsón vettem ... egyedül a 9-18 volt kicsi fájdalmas, de az is csak annak 170ezer aki az első útba eső helyen megveszi)

Új hozzászólás Aktív témák