- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarabaeus
őstag
válasz
HollyBoni
üzenetére
Fél üveg Becherovka elkortyolgatása után fórumozás nem célravezető, na mindegy, előzménynek ennyi.
Egyetértek én veled, amikor azt írtam, fényképezésnél akkor veszem elő a HDR-t, mint eszközt, amikor szükségesnek látom, nem pedig azért, hogy szemkifolyós durrbelehádéer legyen, akkor ilyesmikre gondoltam. Az én 24 fényértéket átfogó szememmel szenzor ne versenyezzen (jó, megjelenítő se, az igaz), mivel ha nem is egyszerre, egy ponton, de az agy által kreált modellben a teljes képen viszont egyszerre látom a sok-sok fényértékkel eltérő dolgokat, a nagyságrendekkel kevesebb fényértéket átfogó szenzor nem fogja azt adni, amit én láttatni akarok. Persze, a papír, és a monitor sem, de talán még az a legkevesebb kompromisszum, ha az "emlékképet" (mert esetemben erről beszélhetünk), a legjobban tudja közelíteni. Akkor pedig nem bukik be a föld, nem ég be az ég. Én láttam azt a fehéres (nem fehér) eget, láttam azt a füves rétet. A szenzor nem látta, nem úgy látta.Egy tengerparti kápolnába betérve láttatni akartam a tengert, láttatni akartam a kápolnát. A sima expó a beltérre, GX1-gyel (gondolom, a jpeg tovább rombolódik, mindegy, a lényeg átmegy) :

Az ablak és a tenger felé fordulva:

Ez egy HDR egyik összetevője volt, a se nem az ablak, se nem a beltér összetevője. Nem ezt akartam, nem ezt láttam. Amit láttam, az ez közelíti meg legjobban, Luminance HDR-rel feldolgozott három képből.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest