Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ha lenne valami ekv. 26-75 átfogású fix 2.8-as obi és egy szintén 2.8-as 100-as fix (akár makró is egyben) teljesen rendben lenne a rendszer, de ezek nagyon hiányoznak ahhoz, hogy komplett rendszerként lehessen benne gondolkodni.
Persze ha valaki kedvence a nagylátó és mellette elvan a 20-as fix-szel számára tökéletes első rendszer is lehet az m4/3, de sajnos én nem ilyen vagyok
Ijk: Ezért lenne jó, ha kijönne valamelyik gyártó olyan EVIL vázzal amire teljes funkcionalitást biztosító konverterrel felrakható lenne a DSLR-vonalra gyártott obi (pl. Pentax pancake sorozat, fényerős kisebb fixek, vagy perverzeknek 70-200/4
)
Akinek már vannak ilyen obijai azok tetemes része rácuppanna egy ilyen "bármikor velem lehet" vázra, az új vevőknek meg lehetne adni az olcsó csökkentett bázistárvra tervezett kitobival.Szulita28: Pedig neked még adaptered is van, ha jól olvastam "odaát"

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)