Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Drughi
üzenetére
1. ha van rawkonverter progid érdemes, de előbb a gép használatát tanuld meg sztem + kompozíciós, technikai alapokat...a kis oly jpeg motorja nagyon jó, de raw-bal jobb minőséget kapsz, meg ha elszúrsz valamit több az esélyed, hogy visszahozd a képet..pl. kiégések, alexpó, fehéregyensúly stb.
2. ha nem akarsz swenkelni, gondolom is1-en a tuti, is2 csak függőlegesen stabilizál, is3 vízszintesen
3. dunsztom sincs mi az, de én is kilőttem asszem, elég furán hangzik
valami olyasmi lehet mint a "digitális zoom" 
4. -- benne van a nevében
5. jpeg-en ha akarsz zajtszűrni ízlés, tapasztalat kérdése, hogy neked melyik szint felel meg, de ha raw-ban kattogsz, bármire állítod nem fog zajt szűrni, ergó ez a feature csak jpeg-re vonatkozikamúgy az oly menüje feneketlen, mai napig felfedezek néha fura dolgokat benne, amiről nem is tudtam, és most is van ami fogalmam sincs mire való

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
valami olyasmi lehet mint a "digitális zoom"