Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
Nana, ne szarozzuk le!

A legtöbb, fotózást kedvelőben ott van a kérdés, hogy mi az ideális szett, ami méretben / tudásban / fícsörben az ideális pontban találkozik a saját-preferenciás koordináta-rendszerben. A mélységi élesség az a dolog, ami az egyik legfontosabb kifejezőeszköze a gépet kezében tartó fotósnak. Sajnos nekem nincs olyan szerencsém, mint Parcinak.
Amikor a régebbi képeim közül keresek valamit, a nyitott rekeszes (1.4-1.8), ekv.100mm környéki fotóknál önkéntelenül is lelassítok...
Nem olyan ördögtől való beszélgetés ez; az ember mindig tanulhat valami újat, felnyithatja a szemét egy másik nézőpont. Szívem szerint egy GX7 méretű vázat vennék, ahol kistelének felbiggyeszthetnék egy fenti paraméterű, nem túl nagy obit, de eddig ilyennel nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor a régebbi képeim közül keresek valamit, a nyitott rekeszes (1.4-1.8), ekv.100mm környéki fotóknál önkéntelenül is lelassítok...