Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jjeahh
üzenetére
a 13 dolláros árából nem mernék arra gondolni hogy igazi
ámde meglepően jó műbőr. Belül sötétbarna bársony, tehát puha, nem karcol nem sért. Az alja teljesen zárt,és sajnos nem sima, tehát kőre nem tudom letenni mert bukik előre, viszont a menetes csavarnak az alján is hagytak menetet, tehát akár állványra is szerelhető. Nem lehet sem az akksihoz sem a karihoz hozzáférni, de én spec nem szeretem a kártyát ki / be rakni, inkább kábelezek. Kár, hogy nem tölti kábelről az akksit is, mint régen, akkor isten lenne ez a tok.ITT találsz képeket a hírdetésen belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóhifi
- Mini PC
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ámde meglepően jó műbőr. Belül sötétbarna bársony, tehát puha, nem karcol nem sért. Az alja teljesen zárt,és sajnos nem sima, tehát kőre nem tudom letenni mert bukik előre, viszont a menetes csavarnak az alján is hagytak menetet, tehát akár állványra is szerelhető. Nem lehet sem az akksihoz sem a karihoz hozzáférni, de én spec nem szeretem a kártyát ki / be rakni, inkább kábelezek. Kár, hogy nem tölti kábelről az akksit is, mint régen, akkor isten lenne ez a tok.