- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de egy idő óta számomra a célszerűség játszik szerepet a típusváltásban.
Az X10 már majdnem jó volt, sajnos az az optikai kereső csak ront a megítélésén, illetve manapság egy ilyen videó minőség és tudás erősen ront szememben megítélésén. Viszont ezeken kívül egy nagyon jól összerakott gép, bátran ajánlom minden fotósnak.
X100 szerelem volt, ám közben rájöttem, hogy zúmmal el is tudnám viselni sokáig...így viszont bizonyos funkciókat hiába várok el tőle, nem teljesítheti. És itt a család, a portrék, a közeli képek bizony megsínylik azt a fix 35 mm-t, rendkívül torz arcokat megjelenítve. Egyébként szintén nagyszerű masina, és itt a méret-minőség-kezelhetőség arányok igen magasra tették a mércét.
LX7-hez kezdettől másképp közeledtem, de az elvárásokat úgy néz ki javában felülműlja...sőt. Meggyőződésem, hogy a szenzorfejlesztéssel nincs egyenes arányban (nem is lehet) az objektívek fejlesztése, árának esése, ezért aztán pár év múlva a kis érzékelős, nagyon fényerős optikával rendelkező kompaktok bizony megtekergethetik egy-két jóval nagyobb érzékelős rendszer farkincáját, és persze jóval kisebb mérettel, pénztárca ürítéssel járnak együtt...
XZ1, G15 és Lx7 közül választottam....erre esett, nagyjából a videó tudás, az 1,4 24 mm induló és az opcionális evf lehetősége döntött mellette.ps: annyira gagyi a magyar nyelvűje, hogy mostanság fedeztem fel a vízszintezőt benne...egy véletlen gombnyomáskor

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Automata kávégépek
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest