- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
1, Maradjunk annyiban ízlések és pofonok. Harmad annyi gombbal, menüben bóklászva neked jobban tetszik egy váz, nekem nem. A markolata vitán felül az egyik legjobb az S100fs-nek, ez nem ízlés kérdése - az így kényelmesen kézre eső gombok amiket vakon lehet használni lehet az.
2, Ha tizedjére sem érted, ne engem baxtass: Asszonynak kicsi, nekem 'nagy' váz kell(ene).
Nekem kényelmes, sok gombos, evf-es váz kell; neki minél kisebb.
Kb 1 hszben néztem magamnak, azóta fölösleges ezen rágódni - de ha tesszük, fogadd el hogy a GH1 jobban tetszik nekem mint az EM5. Leszarom hogy az oly kisebb, a vaku, kezelőszervek,markolat, sőt, külsőre is a pana nyer - ahogy a crop is tetszik benne mint funkció. HA nagygépet néznék (evf-el arról a kategóriáról beszélünk) nem érdekelne hogy kisebb az oly objektívje.3, Tegyük fel hogy a D7000 +18-200 ezt a szintet tudja (sztem többet), igen, zokszó nélkül inkább venném ezt(pedig... lásd később). GH1 ellenében már fogósabb, használni kéne melyik jobb kompromisszum nekem. (D90et is jobban szerettem mint a belépő aplhát vagy a 300D-t vagy a Kx-et. Utóbbi vszínű bugos is lehetett, wb-t és fókuszt nem ritkán tévesztett, borzasztó idegesítő volt, meg a kitobija sem volt vmi nagy szám) Más kérdés hogy nem szeretem a tükröt, van egy feelingje, tény; de praktikusabb az EVF, plusz olcsóbb és kisebb tud lenni a gép.
4, Af sebesség csak az E-PL1-nél merült fel,(meg a sötétben döglött af) a többinél simán jó.
5, A jobb sebesség, kicsit(úgy néztem a mezőnyben az egyik, ha nem a legjobb; bár a nikonokat csak kis obival néztem) jobb kép annyi kompromisszummal 1-1be cserével sem kéne az S100fs-hez képest, pont. 6500>9600>S100fs-re váltogattam sorban, papíron ideje lett volna váltanom az S100fsről - de mire? Gyakorlatilag mindenben elégedett vagyok ezzel, szeretem, ritka praktikus lett. Persze videóban gyenge, de évente 2× csinálok vele videót, nem izgat. A 28-400+ jó makró azonnal pedig elég nagy fór sok cserélhetős géppel szemben (nem műteremben, utcán, rendezvényen, erdőben fényképezek, egyik pillanatban bogarat, a másikban madarat). Vakut meg 95%ban nappal használok, ahhoz meg had ne kelljen egy kilógó vackot felpakolgatni rá...
Unalmas lenne ha mindenkinek ugyanaz jönne be

Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest