- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassidey
senior tag
elkezdtem visszaolvasni de hatha van itt vki aki tud valaszolni
szoval kineztem egy obit, jupiter 37/a 3,5/135
k10d-re tennem, ezzel konkretan mi nem fog mukodni? -
-
Allien
veterán
Ráadásul, M42-s átalakitót is meg kell vennem. Csak ugye, foggalmam sincs, hogy ha van belőle több féle, akkor melyiket lenne érdemes megvenni, ha van köztük (komoly) külömbség. Opti-nál pl ~3200 huf-rt lenne.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
AuLaci
csendes tag
adik, Allien!
Lapozzatok vissza a 736. és a 759. hozzászóláshoz
Nikon D200-al készültek, autómata fényméréssel. -
Allien
veterán
Akkor majd kiprószálom a Pentax K200D-men, ha veszek (úgyis) átalakitót. Természetessen, ha van valakinek tapasztalata digitre, annak örülnék, ha megosztaná. Lehet, megvan az első 2.8-s obim? Ráadásul fix.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
"Találtam" (egy Zenith-n) egy "Helios-44 2/58"-s obit. Ez M42-s lenne?
-
stultus78
tag
válasz philoxenia #825 üzenetére
Milyen gépekhez lehet ezt használni?
-
stultus78
tag
Azt sem tudom itt kell e érdeklődni vagy eggy másik fórumon.
-
stultus78
tag
Helló mindenki.
Nemigazán értek a kotózáshoz , de lenne eggy kérdésem.
A minap találtam a szekrény alján eggy lencsét valami Pentacon 4/200 vagy ilyesmi van ráírva.
Szerintetek mennyit ér?Érdemes eladni? -
Jinxx
senior tag
2-3 hónap múlva szándékozom kezdeni az egészet, anyagi korlátaim miatt persze az elején igen szerény lesz a választék, ami remélem változni fog idővel. Kopp-kopp.
Milyen gyujtótávú érdekelne és milyen bajonettel? Max. fejben tartom, és ha lesz, akkor azt hozom el, nem mást. Ja, és az is érdekel, mennyit szánsz rá.[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
Egyelőre még csak kóstolgatom a dolgot; statikus makróra próbáltam még csak; ott pedig egy hisztogramnézés és még egy expo megoldja a dolgot.
Blendebeugrasztás nélkül pedig elég nehézkesen használnám ki a fénymérést, ha lenne is - legalábbis makróban.
De valóban, ha igazán rákattannék a manuális obikra, vázat kéne cserélni (akár más rendszerre, akár d200-ra vagy afeletti nyikonyra); ellenben annyira még nem kattantam ráMiiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
j.bravo
addikt
Speciel én szívesen kipróbálnék egy 135-öst (nikon d50-en, makróra a meglevő 58-as mellé), de addig még remélem előbb ki tudom próbálni, mennyire praktikus az nekem.
Amellett vettem egy Prakticát, ha rákapok, oda is kéne majd obi.Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Jinxx
senior tag
Fiúk, lányok!
Egy kis közvéleménykutatásszerűt szeretnék tartani. Ősszel lehetséges, hogy elkezdek M42-es, vagy rendelésre más bajonettes manuális obikat beszerezni, és az lenne a kérdésem, hogy itt köztetek, vagy a fotós baráti kötötökben lenne-e igény bármilyen manuális obira. Kezdetben valószínű nem lesznek ritkaságok, első saccra 50, 135, és 200mm gyutávú obik lennének Pl. Pentacon, takumar, zeiss, stb gyártóktól. Nos, felkeltettem valakiben az érdeklődést?
Üdv.: Jinxx
-
törölt tag
Ez egy kitűnő objektív különféle prücskök összetett szemének tanulmányozására, vagy orchideák bibéjén lévő virágporszemek számolgatására. Egyéb felhasználási területei nem ismertek. A hozzá való spec. makroállvánnyal, makrovakuval és türelemfejlesztő nyugtatóbogyókkal potom pénzekért beszerezhető.
-
nagyúr
Jaj. Régebben jártam én is így mikor nagyon gyorsan akartam előkapni a gépet, mert a Sigma addig nem adott képet az okulárba amíg be nem kapcsoltam. Mindig azt hittem, hogy lemerült. (mert elég sűrün tette a drágám)
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Degeczi
nagyúr
válasz Szten Márs #802 üzenetére
indexes topikban linkelte vki a Spektrum "Fotósuili" sorozatából ezt a képet:
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Szten Márs #802 üzenetére
A francba... Lehet, hogy ezért lett annyira fekete mindegyik kép?
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Csináltunk pár képet, szerencsére nem látszik a kész képeken semmi sem
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.