Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Én használtam egy Auto Revuenon 55/1,4-et, imádtam, brutál képe volt, éltem haltam a bokehjáért, de el kellett adnom, hogy összejöjjön a vázcsere, de, ha még egyszer a kezem közé kerül egy, attól meg nem szabadulok az biztos
Fém-üveg kombó, vajpuha rekesszel, fókusszal, igen jó építési minőséggel, egyszóval nagyon fasza üveg volt. Itt van pár kép, ami azzal készült, az élesség nem mindig tökéletes, ott még nem volt semmilyen fókuszsegédem, csak a sötét kukker, meg a rossz szemem
f2-őn már penge képe volt, 1,4-en olyan szűk volt a dof, hogy az istenért nem tudtam élességet állítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fém-üveg kombó, vajpuha rekesszel, fókusszal, igen jó építési minőséggel, egyszóval nagyon fasza üveg volt.
f2-őn már penge képe volt, 1,4-en olyan szűk volt a dof, hogy az istenért nem tudtam élességet állítani