- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
"ha csak a 'minőség' javul, az is jelentősen javítja az érzetet"
ezt én is tapasztaltam, és egyetértek, sőt olyant is láttam már, hogy 50/1.4 (cctv obi) kevésbé mosott mint 1.8, állítólag a bevonatok hiánya miattez furcsa nekem, de a lényeg az, hogy obi fronton is ugyanaz van mint szenzor fronton ilyen szempontból, ma már jó pár kis szenzornál előfordul, hogy dinamikában, magas iso-n jobb mint pár nagyobb társa...én ha F1.4-es obira váltok, az valószínűleg valamilyen lekerekített lamellás lesz, és az sem ártana, ha kicsit hosszabb lenne mint 50mm, pl 55 vagy 58mm, a helios mosásán legalábbis azt tapasztaltam, hogy a kerek lamellák meg a +8mm miatt láthatóan jobban mos mint a zuiko 50/1.8...amúgy revuenon 55 1.4-et próbálta valaki, ha már itt tartunk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- GoPro 10 Black makulátlan állapotban eladó + Sok kiegészítő
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest