- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ccs2929 #5710 üzenetére
szev!
na megvan a nagy 1.4-es kiválasztott, megrendeltem egy ilyen auto revuenon 55mm F1.4-et végül, nem tom Mo-n mennyiért mérik, de ebay-en 27 fontért kihagyhatatlan volt
remélem megjön és nem lesz gond vele, pár kérdésem lenne, ha nem gond, csak kíváncsiságból (mert ugy-e egy hét múlva ha a kezemben lesz úgyis kiderül
), ennek 55mm a szűrőmenete? elvileg 6 lamellás, ez mennyire jelent szögletes bokeh-t? helios-hoz viszonyítva mekkora az obi? vastagabb-rövidebb? asszem neked is 44-2 van
-
gorgo
őstag
válasz
ccs2929 #5710 üzenetére
majd' mindegyik filmes obinak hasonló bukéja van...
jeah: én lecseréltem a Canon FD1.2 SSC-t 'sima' f1.4 SC-re és amellett hogy alig vesztettem a mosásból, cserébe kisebb lett a szférikus aberráció (glow) és élesebb lett 1.4-en. Amaz 60-ért ment el, emezt 14-ért vettem (és megjegyzem, nem használom)
Ami nagyon tetszett nekem az SMC takumar 50/14 volt, nagyon szép mosás, annak is korongos bukéja és nagyon szép fénycsillagai voltak, csak sajnos annyira brutálisan sárgába hajlott, hogy korrigálhatatlan volt a képe. Portréra (az a darab) alkalmatlan volt. bukéminta itt.
OM 50-esekben tényleg akkora szórás van, hogy ihajj. Egyet én is kifogtam, éppen csak leheletnyivel volt jobb egy Heliosnál. Fos kontraszt, ellenfényben meghalt, satöbbi. Éppen szépen mosott volna, ez igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest