- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6693 üzenetére
köszi! a helios-al nincs gond szvsz, csak ki kell kísérletezni, hogy milyen szituációkat nem szeret, és annak megfelelően kell használni... ha ez megvan bizonyos helyzetekben akár nyitva is bőven használható sztem.
-
GU-81M
tag
Milyen milcet ajánlotok manuálozni? Az Oly E-P1 elég alacsony áron megy használtan. Az ehhez hasonló árú gépek mennyire használhatóak? Gondoltam próbaképpen beszereznék egyet kíváncsiságból....
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6689 üzenetére
ezeket elég rég lőttem, még a régi vázammal az elején, de köszi
szeretem azt az obit amúgy nagyon, csak amióta van F1.4-esem nem igazán használom már... majd nyáron gombafotóra jó lesz, mert oda úgyis túl szűk a dof sokszor F2.8-on is
-
GU-81M
tag
-
jjeahh
nagyúr
már nem emlékszek, nincs itt a 60d, meg már nincs is rajta a ml asszem, de próbálgassad... peaking nálam semmit nem ért, kb. csak videóra jó, de ezt a magic zoom valamit nagyon-nagyon szerettem, most evf-es milc-et használok manuálozni, azzal is nagyon jól lehet fókuszálni, de egy olyan mzoom-hoz hasonló featurevel lenne tökéletes
(#6685) iRico: szórt fényben nyitva is szoktam használni a 44-2-őt, de F2.8-on már tényleg egészen jó, tűrhetően éles, nincs CA stb... pár full méretű F2.8-as: [link] [link] [link], mondjuk lehet annó picit mellélőttem én is a fókuszt, de monitorméretben ennyi tévedés nem vész szvsz
(#6686) Gertev: hát ja, a mai belépő dslr-ek keresője baromi pici meg sötét, sőt én a 60d ovf-ben sem tudok fókuszálni, annó az analóg gépekben sokkal de sokkal nagyobb keresők voltak, azokban egy teljesen más világ a manuálok használata. De azért élőképen, evf-ben segédekkel vagy belenagyítással el lehet lenni csak több türelmet igényel
-
Gertev
csendes tag
Sajnos a xxxD Canon-oknak kicsi a keresőjük.... Egyszerűen nézel bele a keresőbe, és ahol élesnek látod, lősz... Pár száz kép után használva ráérzel majd, melyik obid hogyan élesedik a keresőbe. Autófókusz csak kb 20-25 éve van! Előtte is megoldották "valahogy".
Azt tudni kell, más a régi obik képe / kontrasztja/élessége stb. mint amai standard. Egy iphone jobb/élesebb csoportképet lőhet, sokkal gyorsabban, mint egy Helios 44... Tükörobikkal lehet, megfelelő fényben kézből lövöldözni, könnyűek, minimálisan kell fókuszálni velük végtelen környékén, a kontasztszegénység javítása meg csak 1 kattintás! Raw-ban fotózva meg sokminden korrigálható!
-
MrChris
nagyúr
Hát egy jó kis milcel!
Nagy felbontású EVF+belenagyítás+focuspeaking!
Amúgy meg szépen a végletekbe csaptál. Az a Helios nagyjából az 50-esek (jelen esetben 56mm) egyik alja, nyitva nem az igazi, legalább F2,8-ig rekeszelj! Vagy tovább. De azért használhatónak kell lennie, én is játszottam vele, esetleg gebasz van a te példányoddal. A tükörobik legtöbbjének meg kontraszttalan fakó, fos képük van, ráadásul 500mm, ami ekv. 750 a te vázadon óriási nagyítás, hozzáérsz az állványon lévő géphez és remeg a kép, én meg se próbálnám, már az ekvi.400 is elég sok. Rekesz meg ugye nem lehet bennük, azzal javítani sem lehet.
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet ezekkel a manuális obikkal rendesen fókuszálni (legnagyobb rekeszen)? Van egy Helios 44-2M obim, amit egy Canon 600D-n használnék, de elég nehéz vele éles képet lőnöm. Egyáltalán képes egy 18 megás szenzorra éles képet rajzolni? Alacsony záridő mellett is nehéz beállítani úgy, hogy éles legyen a tárgy... Minden seítséget szívesen fogadok.... Amúgy ugyanez volt a helyzet egy 500mm-es tükörobjektívvel, állványról, 1/2000 zársebességgel nem tudtam beállítani az élességet.... Próbálkoztam a liveview-val is, belenagyítással, de úgy sem sikerült.... -
polcsa
aktív tag
válasz
MrChris #6676 üzenetére
Jó, hogy végül nem vettem (előre) kétszerezőt, az első pillanatban letettem róla.
Az állványom meg nagyon tré. Azt még megpróbálom, hogy nem nyitom ki teljesen, köszönöm is az ajánlatod, de mindenképp cserés. Ezt tettem a watch-listámra: Q-666 tripod, a feje is alu. Bár most semmit nem érdemes venni, mert elég halovány a forint. -
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Találtam leadó sorban egy Soligor MC AF macro 100-300mm 1:5.6-6.7 objektívet mi a véleményetek róla,15ezerért adnák. -
Gertev
csendes tag
válasz
Muerte68 #6671 üzenetére
Cyclop 100 f2: közepe éles, széle felé gyorsan életlenedik (ez nem is fotóoptika, éjjellátó obija...). Egyedi képe van. Nem ezzel fogsz plakátra tájképet fotózni, de használható beltérben, egyedi.
Megér-e 30-at? Ezt nehéz megmondani. Nagyon ritkán van, még külföldön is.... Egy Pentacon vagy az itt nemrég említett előd, a Meyer 100-as tiszátbb, jobb, rekeszelhető, ált. olcsóbb is, de "csak" f2.8...
-
MrChris
nagyúr
jaja, csak hozzáérsz az obihoz tekerni se kell és máris remeg a kép, nem látod az élest, ismerős
Kíváncsi lennék ezt megfogja e az 5 tengelyes! Egy 2x-ezővel még zselésebb lehet
Valami bitang állvány és fej kéne, vagy két ponton kéne feltámasztani. Próbáld ki az állványt legalacsonyabb állásban. Van egy márkátlan, viszonylag stabil állványom a műhelyben, azt kölncsön tudom adni, hogy kipróbáld segít e, persze lehet, neked erősebb van. Meg, meg kell keresnem a papucsát. -
zolka78
senior tag
válasz
Muerte68 #6661 üzenetére
"Pancolar 1.8 50mm zebra M42 -ezek drágábbak-melyiket érdemes megnézni(a zeissek 15+osak)"
Ha ezalatt azt érted, hogy az áruk 15000 felett van, akkor a zebra pancolar nem ér annyit. Nekem van olyanom, jó kis üveg, de egyáltalán nem ez az árkategória. Az mc-s verziót jobbnak mondják, de van aki azt is húzza lefele.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6664 üzenetére
gratula, az elsők elég gagyik voltak, de az újabb samsungok méltatlanul lenézett gépek szvsz, már az nx3000 is nagyon jó cuccnak tűnik nekem, kissé a szenzor elmaradott, de azért a 16 megás mft meg a canon szenzorok szintjét valszeg hozza, ami már bőven jó... ráadásul viszonylag normális obipark is van rá szemben a sony-val. Az egyetlen, ami gondolom hiányozni fog nagyon neked ha manuálozol, az az evf, szerintem pl. a g3-asom keresőjében fényévekkel könnyebb fókuszálni mint bármilyen kijelzőn, de persze azért én is 2-3 évig elvoltam a kereső nélküli olympus-al is manuálokkal.
(#6665) ferq68: én viszonylag stabil kézzel ekv. 100mm obival stabi nélkül eddig 1/40-es záridőt tudtam kitartani, az oly kéttengelyes stabijával ugyanazzal az obival meg 1/10-et, szal gondolom 1/40 vagy rövidebb záridőknél nem fog hiányozni a stab.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Muerte68 #6665 üzenetére
köszönöm!
igazából sosem volt még stabilizátoros vázam. ha volt is az optikában ilyen azt kikapcsoltam. Biztosan jól jönne kevés fényben manul obiknál, de nagyon sok funkciót kínál a samsung ami számomra előnyösebb volt. aztán majd a gyakorlatban meglátjuk mi lesz.
azt már megtanultam hogy nem lehet minden tökéletes
-
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #6664 üzenetére
gratula a 300-as már tényleg jobb,de a manuálhoz a vázstabi mem fog hiányozni??
-
Elektrosokk
veterán
Na srácok!
következő a helyzet: az Nx10-et kipróbáltam, sajnos nem elégítette az igényeimet, egy kicsit jobbat vártam. Viszont az NX300 nagyon tetszik... elképesztő IQ van abban a kis készülékben, nagyon tetszik is. körülnéztem még pár márkánál de úgy ítéltem meg jelenleg kis pénzért manuálozni az egyik legjobb ajánlat. (nekem) Nézegettem a rawokat, huzogattam kicsit őket, nekem elég a minősége úton útfélen fotózgatni. nagyon jók a vezeték nélküli szolgáltatások. szóval ha minden igaz holnap már kezemben lesz a sajátom!
Köszi a segítséget mindenkinek De főként MisChris és Yeahhh elvtársaknak
-
polcsa
aktív tag
válasz
Muerte68 #6662 üzenetére
Van távirányítóm hozzá, de nem is az exponálás a gond, hanem a fókuszálás.
A gyenge állvány nagyot enged mozdulni a gépen, kicsit jobb csak, mint kézből.
Nem gondoltam, hogy ez lesz a gond, inkább arra számítottam, hogy nem fogom tudni kitartani.
ÉS napos időben még rosszabb... (e-pl5, only lcd)
Most keresek lcd-re applikálható viewfindert. Csak ahhoz meg majd fejmagasságban kellene kitartani. Ahhoz meg minimum monopod kell (vagy szteroid kúra). Brrr -
Muerte68
addikt
Minolta MD Rokkor 1,7/50
Minolta MC Rokkor-pf 50mm 1:1.7
vagy
Zeiss MC Pancolar 1,8/50 M42
Pancolar 1.8 50mm zebra M42 -ezek drágábbak-melyiket érdemes megnézni(a zeissek 15+osak)van egy Yashica 50mm AF 1.8-is kicsit szoruló fókuszgyűrűvel(egy kollégámnak van egy 1,7-ese ő nagyon dicséri)
-
Muerte68
addikt
válasz
Elektrosokk #6621 üzenetére
Nx5-öm volt,ugyan az mint az NX10-csak a kijezlő nem oled meg nincs szenzortisztítás.Jó fényerős helyen jó de roszabb fényeknél meghal,az árnyékosabb részek hangyafocisak,a kisebb fénynél meg tiszta zaj minden.Az olympos még kittobival is sokkal jobb.A Nex 5-jobb de káosz a menüje
-
Muerte68
addikt
válasz
masterful87 #6626 üzenetére
lehet hogy zsíros kézzel -homlokkal hozzáértek,látni kéne élőben ,láttam hasonló módon szennyezett obit túl közelről nézegették a "hozzáértők"-de így képen elég rizikós tippelni
ha mégis gombás akkor viszont brutális -
Muerte68
addikt
1,4-es yashica megér 18500-at?
-
polcsa
aktív tag
válasz
MrChris #6645 üzenetére
Na, kipróbáltam sötétben az ablaknál. (TEK nem jött.)
Az alábbi kép egy kivágás, de csak az igazítás miatt, semmi tili-toli.
utcai tábla (f4.5, 1/30s, ISO2000, táv.32-35m, utcai kandeláber 8m-re a táblától, hasból fotózva)
Végül is elégedett vagyok vele, olvasható a tábla, bár biztos nem az én érdemem, mert még középen sem sikerült tartani a témát. A váz stabi lehet a ludas.Apropó, a stabi beállításainál a gyújtótávot ennél a 300mm-es obinál jól állítottam be 300-ra? Nem (ekv.) 600-ra kell, ugye?
-
MrChris
nagyúr
nekem is hasonló bajom van a 180-assal. Picit segít a píking, de az estek mondjuk felében nem talál elég kontrasztos dolgot. Ekkora obihoz és nagyításhoz már elég nagy állvány kell és remegés még annál is lehet ha fogod a gépet, késleltetni szoktam az expót, hogy el tudjam engedni és csillapodjon.
-
polcsa
aktív tag
Hát nem tom...
Kitartani szerintem nem lesz nehéz, szobában 1/100 szép éles lett.
Kint viszont a fókusszal van óriási bajom. Nem tudok fókuszálni, mert lcd méretben nem látszik, bele nagyítva meg folyamatosan kimegy a képből a téma. Az állvány segít, de nem az én állványom, mert ha csak hozzáérek remeg, mint a kocsonya.
Időben kell abbahagyni, mert felidegesíti az embert.
Ötlet?
Amúgy ez az alul tekerős fókusz nem is rossz: lcd kihajtva, pánt a nyakban feszesen tartva, így alkarral egész jól meg lehet támasztani, ujjakkal fókuszálni. Gyűrűvel nehezebb lenne, mert elég súlyos darab. -
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6638 üzenetére
ejha, portréra is kíváncsi leszek, ha lősz esetleg majd megmutathatod, meg itt annyira nem érvényesülnek a beteg meyer bokehek
ff-en durva lehet
-
Novics
senior tag
válasz
MrChris #6633 üzenetére
Na igen, ezek az igazi kályhacsövek nem a ff üvegek.
Adaptert 10 körül láttam, azért sem repültem rá egyből. Viszont az üvegek egész olcsók - nyilván itt is van méregdrága típus -, de nem tudom, hogy mit is tudnak. Asp-c tuti faltól-falig élesek.
Hogy a Biotarról mit kopiztak azt nem tudom, de a bokeh-ja nagyon tetszik. Ha le lehet deal-elni, akkor azt hiszem benevezek rá.
-
faki_
senior tag
A Pentax féléket (67, 6x7) nézegettem úgymond "szuper teleobjektívnek", de már az adapter sem olcsó.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
dzsuva/por + becsillanás
nagyon kétséges kinézet.
-
MrChris
nagyúr
válasz
Szerintem valami gigszer van vele, vagy túl karcos, vagy eszi a gomba a bevonatot. Erre szokták volt írni, hogy semmi baja, majd egy szaki megtisztítja, vegyszeres tisztítást igényel...ez persze kamu mert kuka a cucc.
-
konyi79
addikt
Becsillanásnak túl szemcsésnek tűnik, bár nem túl jó kép.
-
Novics
senior tag
Bár nem vagyok szaki, de szerintem is inkább becsillanás. Ha az gomba, akkor az elég brutális lenne.
Más: Középformátumú obikat használ valaki fel - vagyis le
- adapterezve? Nézegetem ezeket a Mamiya obikat, és hát azért a nagyja középformátumú. Azt gondolom, hogy a képszéli lágyulással nem lenne gond.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
a 35-ös revun? élőben kéne látni vagy több képen, így nekem csak becsillanásnak tűnik
-
masterful87
senior tag
Vissza az obikhoz:
ez a fehéres réteg más szerint is gomba lehet? -
konyi79
addikt
válasz
Elektrosokk #6623 üzenetére
Akkor az 5-öt felejtsd el, az a régi 14Mp-es szenzorral van és tedd be helyette az 5N-t.
Az is 4 éves. -
konyi79
addikt
válasz
Elektrosokk #6621 üzenetére
DE.
Rühellek mindent ami Samsung, nálam tiltólistás (Jó, porszívót még tudtak csinálni). Szóval objektív véleményt ne tőlem róluk...Persze jók azok, csak APS-C szenzoraikat mindenben lenyomják a m4/3-os gépek, jpeg motorjaik meg képesek bármit alulmúlni.
-
konyi79
addikt
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6617 üzenetére
nekem volt ezüst pl2-m tetszett a váz. Elég jó felbontású volt a kijelző, azért is választottam. Elöl fém borítású ház. Szebb tégla volt mint a sonyé. Ha nem kellett volna a komolyabb videó és evf lehet még az lenne. Meg nem éreztem előrelépést a régi Oly e510-hez képest.
A7-en próbáltál Oly OM üvegeket? Széleken sarkokban milyen?
-
Elektrosokk
veterán
nyitva az A7-en sajnos a képszélek eléggé lágyulnak, de igazából érdekes, nekem az is tetszik. ezeket amúgy sem azért veszi az ember hogy optikailag tökéletes legyen.
. szerintem apsc vázon jó lesz, most Laci Bácsi takarítja éppen. de majd teszek fel vele képeket, 1-2 van amit akkor csináltam amikor kipróbáltam, délután keresek és teszek fel.
közben rájöttem az nx20 lenne az amit keresek. sajnos az ára nagyon borsós.
még egy nx 1100-at megnézek ma. bár külsőleg annyira nem tetszik mint az nx10. de a szenzor sokkal jobb. meg akkor megnézek egy e-p2 vázat is.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6614 üzenetére
sztem nagyon jó vétel volt
pl2 nem tudom milyen, de ha már olympus, akkor én mindenképpen nagy pen-t vennék, avagy e-p1, e-p2, utóbbira kereső is rakható, csak az elég drága, és a vf-3, vf-2 kisebb méretű is, mint a panasonic-okban lévő beépített evf.
oly előnyök: masszív, kéttengelyes vázstabi, szép színek
hátrányok: gyenge felbontású fix kijelző, nincs kereső, az összes oly, ami olcsó a 12mp szenzor köré épül, miközben panasonic fronton hasonló árban már jobb szenzorral is kaphatóak gépek, pl. a g3 vagy gx1, ha af obit is vennél rá később, elvileg sokkal lassabb az af.
Ebay: németániából nekem 3 nap alatt ideértek eddig a cuccok, uk-ból 5 nap, nagyonmax, ha késik két hét, de általában a drágább cuccok, mint egy fényképezőgép hamarabb megjönnek mint az apróságok valamiértszerk: az a meyer az a7-en baromi kíváncsi lennék mit művel nyitva
-
Elektrosokk
veterán
még egy nx1100-at találtam ami érdekes lehet. sajnos nincs evf. de dxo szerintem jobb mint egy d300 érzékelőben.
volt már valaki kezében ?
-
Elektrosokk
veterán
12.000.- forintért vettem egy olyan sráctól aki rengeteg fotós cuccot ad vesz, főleg régieket, oda adta hogy tegyem fel. pont akkor jött meg az exa adapterem. felraktam és ámultam, nagyon durván csavar.
belül nagyon poros volt, de a lencsék szépek, és durva hogy milyen kicsike. szóval elég jó deal volt
ebay ? hát tudod milyen ha az ember venni akar valami fotós holmi nem szívesen vár
de akkor az e-pl2 vázat ajánlod ?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6612 üzenetére
oly van kettő, egyik 21k-ért, panát én sem látok, ebay nem játszik? az a meyer egy álom üveg, nem volt drága?
-
Elektrosokk
veterán
Panasonicot nem nagyon találtam most árban ami jó lenne. a fuji-k bejönnek, de árban nem ez a kategória sajnos
tavaly beszereztem egy amúgy egy meyer 100mm 2.8-ast, nem trioplán, de nagyon tetszik a képe, és döbbentesen kicsi. az lesz a kitobi. meg valami 1.4-es fixet keresek rá
Chris: nem biztos hogy elviszem, de kipróbálom ma
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6608 üzenetére
Mlacának a pana jpg is jó, szerintem meg csak nagy ritka fény együttállások esetén.
Akkó nincs mese, 40-ből pont kijön az nx10 -
jjeahh
nagyúr
válasz
Minden régi manuális obihoz adapter kell, egy Olympus OM zuiko 50/1.8-am nekem is van
. Használok én is régi obikat olympus-on, panasonic-on meg aps-c-n is (60d), és messze a panasonic-on a legélhetőbbek ezek az üvegek szvsz a nagyméretű/felbontású evf meg a kihajtható-forgatható kijelző miatt, spec, pont ezért döntöttem mellette
Ha tank kell, akkor tényleg felejtsd el az a3000-et, a samsungot nem tapiztam, de a régi nex-ek sem valami szupermasszívak, anyagminőség, masszivitás fronton is jobbak valszeg a g3-ak (az előlap fém), a g1, g2 nem tudom... az olympus-ok viszont egészen brutálisak tudnak lenni, nekem e-p1-em volt, az egy elnyűhetetlen masina, az egész aluminium, az előlap meg acéllemez elvileg, cserébe a kijelzőjük felbontása nem valami jó, ráadásul fix is...
Ha szép színek kellenek, akkor olympus, fujifilm verhetetlen, a többi (sony, samu, pana) eléggé megköveteli a raw utómunkát. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
azok OM-esek, adapter kő'.
-
Elektrosokk
veterán
Mlaca azt írta a tesztben hogy kimondottan jók a színei!
a leica színvilágát próbálja koppintani a samu, valamiért a nagy szenzor vonzó számomra. még talán az olympus lenne az ami érdekelne. de a plafon a projectre 40.000.- forint. ami fontos hogy kicsi legyen és lehetőleg evf megoldható legyen. olympus pen-re amúgy a régi manuális oly üvegek simán felmennek vagy adapter kell ?
Chris: leginkább az A7 vázat használom most, sajnos nem egy tank felépítésre. emlékszem mikor még nikon d300-al fotóztam, na az mindent túlélt!
)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6604 üzenetére
a nex-5 és az nx10 kb. semmiben nem jobb szenzor fronton mint pl. a panasonic g3, sőt a samsung iso-ban meg dinamikában kb a jó öreg 12mp szenzoros mft lapkák szintjét hozza, manuálokkal egy olympus-nak talán még előnye is van a kéttengelyes stabi miatt (valamivel gyengébb fényben használhatod iso-emelés nélkül), szal szerintem ne az alapján dönts, hogy m4/3 vagy aps-c lapka van-e benne
de te tudod végülis...
-
MrChris
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6602 üzenetére
akkor mégsem olyan tökéletes, sőt alkalmatlan fotózásra, mert nem viszed magaddal. Ennél még egy aps-c alatti bármi is jobb
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk #6602 üzenetére
az én hsz-m valamiért megint láthatatlan
de sebaj, vegyél a3000-et, abban legalább retró-hatású kereső van, a jó öreg game-boy kijelzőkre emlékeztet
-
Elektrosokk
veterán
válasz
MrChris #6599 üzenetére
köszi.
a tökéletes váz már megvan. sajnálom mindig magammal vinni, úgy értem ez lenne az a váz amit nem kímélnék.
szóval az ár miatt kéne, tudom hogy egy nex is jobb, de tetszik hogy dslr forma és evf is van. csak nem lehet olyan nehézkes használni. ha nem ezt venném akkor egy használt nex5 lenne, mondjuk az sem sokkal drágább. néztem a sony A3000-et is, az kicsit drágább használtan, de a menü rendszer olyan fapados hát nem is tudom... bár az evf biztosan jobb mint az nx10 vázban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wuthering Waves
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest